Orthopedagoog / ondersteuningscoördinator regio Alkmaar

Spoed
Regio Alkmaar
VO
Cao VO - schaal 9

Wat ga je doen als Orthopedagoog / ondersteuningscoördinator?

Wij zoeken per direct een specialist die samen met de andere ondersteuningscoördinatoren en ondersteuners een bijdrage levert aan de gehele ondersteuningsstructuur op een mooie vo school. Je zorgt samen met het team bestaande uit 5 collega’s dat de leerlingen de juiste ondersteuning krijgen.

Een greep uit de taken:
 • ondersteuningstrajecten voor leerlingen opzetten, verwijzingen naar andere vormen van onderwijs organiseren / begeleiden in samenwerking met het samenwerkingsverband en deelname aan IOT
 • adviseren in de toelatingsprocedure van nieuwe brugklassers
 • organiseren van multidisciplinair overleg
 • begeleiden, coachen en trainen van collega’s met betrekking tot leerling ondersteuning

De vacature Orthopedagoog / ondersteuningscoördinator is tijdelijk voor een periode van 6 tot 9 maanden. Spreekt bovenstaande jou aan en heb je nog vragen, bel of mail met mij!

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt, check dan onze andere uitdagende banen of plan een persoonlijke afspraak in met mij om de mogelijkheden te bespreken.

De docent die wij zoeken:

 • kan goed luisteren en kennis overbrengen
 • je hebt ervaring met het voeren van ingewikkelde gesprekken waarbij je de driehoek leerling, ouder(s)/ verzorger(s) en mentor centraal stelt. Ook denk je analytisch, heb je een onderzoekende houding en ben je een ster in het bedenken van creatieve oplossingen
 • heeft relevante kennis van verschillende problematiek op zowel sociaal-emotioneel als didactisch gebied en kunt collega’s daarin voorlichten en praktische oplossingen aandragen, alsook leerlingen begeleiden
 • is bekend met handelingsgericht werken, het werken aan de OPP’s van leerlingen en de trajecten die je opzet

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een openbare school voor mavo (vmbo tl), havo, technasium, atheneum en gymnasium waarin de vier kernwaarden -samen, cultureel, eigenzinnig en onderzoekend- voelbaar en zichtbaar zijn in de school. Deze school zet zich in dat leerlingen bij hen zichzelf kunnen zijn. Leren staat binnen én buiten de school centraal. Op deze school wordt samengewerkt vanuit respect voor elkaar. Het is een plek waar leerlingen als volwaardige mensen participeren, waar samen geleerd wordt met een open oog, oor en hart voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het voortgezet onderwijs, maar is dit niet de vacature die je zoekt? Kijk dan of er een vacature is die beter aansluit bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen en onze recruiters helpen jou graag. Lees meer over wat Metafoor Onderwijs voor jou kan betekenen in jouw zoektocht naar een droombaan!

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

 • per direct een baan tussen de 0,6 en 0,8 FTE in de regio Amsterdam voor een periode van 6 tot 9 maanden
 • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten
 • salaris conform cao-vo schaal 10, maximaal € 4.573,- bij een fulltime aanstelling
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een fijne werkplek met aandacht voor vernieuwing, professionalisering en passie
 • een laptop in bruikleen

Vragen over deze vacature Orthopedagoog?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten en anderen. Heb jij inhoudelijke vragen over de vacature Orthopedagoog / Ondersteuningcoördinator? Mail dan Racha Saja. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.