Onderwijsassistent regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao MBO - schaal 5

Wat ga je doen als Onderwijsassistent?

Ben jij een onderwijsassistent die graag leerlingen helpt bij hun lessen en extra aandacht heeft voor hun behoeften? Dan is deze tijdelijke onderwijsassistent vacature wellicht iets voor jou!

Als onderwijsassistent ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het praktijkdeel van de lessen in techniek, ICT, sport en recreatie en facilitaire dienstverlening. Jij helpt bij het voorbereiden van de lessen, het samenstellen en uitdelen van lesmateriaal, en het assisteren van leerlingen die extra hulp nodig hebben.

Daarnaast ben jij de persoon die de klas opvangt als de docent afwezig is en zorg je ervoor dat het klaslokaal opgeruimd blijft. Ook kan je helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld sportdagen of andere buitenschoolse evenementen.

Ben jij de Onderwijsassistent die beschikbaar is of beschikbaar komt reageer dan op deze vacature.

De onderwijsassistent die wij zoeken:

  • heeft een 'handen uit de mouwen' mentaliteit
  • is veelzijdig en flexibel inzetbaar
  • heeft een opleiding op mbo niveau 4 in een pedagogische richting
  • heeft ervaring in het begeleiden van studenten

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige, dynamische vmbo-school in de regio Amsterdam. Het is een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Zo worden er verschillende talentroutes aangeboden. Ook wordt er een vakmanschapsroute aangeboden voor de leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Zij gaan na 5 jaar van school met een mbo-niveau 2 diploma. De leerlingen van de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen kiezen voor de profielen ‘economie en ondernemen’, ‘zorg en welzijn’ en ‘dienstverlening en producten’. Tevens wordt de theoretische leerweg aangeboden.

De school verder maakt deel uit van een scholengroep met scholen in de regio Amsterdam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. De school is met het OV goed bereikbaar

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een fijne werkplek waar veel aandacht is voor leerlingen
  • dienstverband per 1 augustus voor 0,6 - 0,8 FTE tot einde schooljaar 2024 met uitzicht op vast
  • inschaling in de cao-vo met een maximum salaris van € 2.827,- bruto per maand bij fulltime.
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacature Onderwijsassistent? Neem contact op met Nicolette Lindhout . Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.