Medior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

Meerdere functies beschikbaar
Almere
MBO, VO
€ 2.000,- tot € 3.000,-, € 2.500,- tot € 3.500,-

Geef vorm aan de nieuwe generatie!

Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt? Daar maken wij samen met jou het verschil in het onderwijs en geven we vorm aan de toekomstige generatie.

Ben jij een ambitieuze collega die graag wil doorgroeien naar bijvoorbeeld Senior Recruiter waar je verantwoordelijk bent voor klanten met de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen richting Strategisch Recruiter? We gaan zelfs nog verder. Je kunt namelijk op basis van jouw talent en ambities hierin een bredere verantwoordelijkheid oppakken!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met jouw recruitment team en neem je de vacatures door en bespreek je alle doelen van de dag. Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt. Je bent de eerste vraagbaak voor zowel sales als recruitment in het afstemmen van behoeftes, signaleren van knelpunten en controle omtrent jouw klanten. Je informeert en rapporteert gevraagd en ongevraagd het management over de stand van zaken omtrent ontwikkelingen, kansen, vacatures, docenten en klanten. Zelf ga je ook actief aan de slag om docenten te vinden op verschillende (sociale)media, ga je naar netwerkbijeenkomsten, bezoek je congressen en klantbijeenkomsten en plan je afspraken binnen en buiten de deur. Met jouw enthousiasme weet jij scholen te voorzien van ervaren en kwalitatief personeel en weet je de verbinding te maken tussen scholen en partners in de regio om gezamenlijk op te trekken om in schaarste te voorzien. Je hebt dagelijks contact met scholen, kandidaten, partners en het MKB. Je initieert evaluaties met jouw klanten en kandidaten om onze dienstverlening te verbeteren en samen op te trekken in de uitdagingen waar scholen, kandidaten en de branche tegen aan loopt. Tevens spar je met de marketing en communicatie afdeling over de juiste strategie om jouw klanten te helpen. Door jouw mensenkennis, kennis, kunde en kritische kijk weet jij precies wat er speelt, welke prioritering nodig is en beïnvloed jij dit proces op een constructieve manier. Daarnaast haal je het beste uit jezelf en jouw team, zorg je voor focus, faciliteer je een optimale werksfeer en ben je kritisch naar jezelf, collega’s, klanten en het management.

Wie ben jij?

Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw recruitmentloopbaan en daarom ben je bij ons terecht gekomen. Je wilt bijdragen aan kwalitatief onderwijs en zet dit gezamenlijke belang met jouw klanten voorop. Afwisseling is wat je zoekt, waarbij je jouw meerwaarde op het gebied van kennis en kunde optimaal inzet. Je vrienden beschrijven jou dan ook als een energieke, optimistische en sociale doener die het beste uit zichzelf en zijn/haar omgeving wilt halen. Je bent commercieel ingesteld en bent goed op de hoogte van de wet en regelgeving omtrent HR, de WAB, uitzenden en detacheren. Vooral het onderwijs is de branche waar jij je thuis voelt en waarvoor je een meerwaarde wilt creëren.

Daarnaast:

  • Beschik je over een hbo- of wo-diploma in de richting van HRM, (commerciële) economie, communicatie of een ander relevant vakgebied
  • Ben je sociaal, energiek en duidelijk in je communicatie
  • Wil je graag winnen en doe je dit het liefste samen met jouw collega’s
  • Ben je bereid in jezelf te investeren door het volgen van trainingen, opleidingen en webinars

Ben je nog niet zover, maar wel op zoek naar een inspirerende stageplek? Dan ben je ook van harte welkom om ervaring op te doen bij Metafoor. Informeer naar onze stageplekken via de mail.

Wat bieden we jou?

  • Jobcrafting! Een baan die je zelf kan creëren op basis van jouw ambities en talent. Je kan bij ons je baan veranderen zonder van baan te veranderen :-)
  • Leuke collega's waar samenwerken en humor centraal staan
  • Een marktconform salaris (tussen de €2.000,- en €3.500,- bruto maandsalaris op basis van fulltime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke winstuitkering
  • Een moderne werkomgeving met optimale sta-zit werkplek van alle gemakken voorzien ( o.a. twee schermen, Surface en smartphone)
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels SkilsTown en de KMM Acedemy
  • Een tijdelijke overeenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast

Wie zijn wij

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Samen met je collega’s bemiddel je personeel voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden.

Vragen over deze vacature?

Stuur jouw cv en motivatie naar info@metafooronderwijs.nl. En geef samen met ons vorm aan de nieuwe generatie.
Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer weten over Metafoor Onderwijs en jouw nieuwe baan? Neem dan contact op met Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs, via telefoonnummer 06-55 37 06 75.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Foto

Sandra Schaft

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.