Medewerker Marketing en Communicatie regio Arnhem

Nieuw
Regio Arnhem
MBO
Cao MBO - schaal 9

Wat ga je doen?

Als Medewerker Marketing en Communicatie ga je werken bij één van de leukste scholen van Nederland. Ze zijn zelfs zo gezellig dat de leerlingen soms vergeten dat ze eigenlijk moeten leren :-).

Dus, wat staat je te wachten als Medewerker Marketing en Communicatie? Jij krijgt de unieke kans om de websites naar ongekende hoogtes te tillen. En dat is nog niet alles! Je gaat intensief samenwerken met het online marketingbureau van onze opdrachtgever om ervoor te zorgen dat de SEO-, SEA- en website-optimalisatiestrategieën als een geoliede machine draaien.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de geweldige taak om boeiende content te creëren voor de websites, het intranet en de social media kanalen. Jij wordt de meester van pakkende teksten en je zet de leukste e-mailmarketingcampagnes op. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook de kans om je creativiteit in te zetten bij allerlei marketingcommunicatiecampagnes en -activiteiten. Je zult zien dat werken bij deze school geen dag hetzelfde is! Daarnaast mag je meehelpen bij evenementen, zoals open dagen en voorlichtingsavonden. Daar zorg jij ervoor dat de digitale informatievoorziening vlekkeloos verloopt.

Maar wat zoeken we nu eigenlijk in jou? Allereerst iemand die als een vis in het water is in een dynamische omgeving. Je moet een passie hebben voor SEO en online marketing. Wij zoeken iemand met bewezen ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines en die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de online marketingwereld.

Dus, ben jij klaar om deze school te betoveren met jouw SEO- en online marketingkennis? Solliciteer dan direct!

De Medewerker Marketing en Communicatie die wij zoeken:

  • Is bij voorkeur beschikbaar van 1 juli t/m 15 december 2023 (startdatum in overleg)
  • Heeft HBO-werk en denkniveau, bijvoorbeeld HBO (Digitale) Communicatie
  • Heeft up-to-date kennis van nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van online marketing, advertising en campagnes, evenals nieuwe mediatechnieken en middelen

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een bruisend onderwijsinstituut, gelegen in het prachtige Rivierengebied! Hoewel ze misschien klein van formaat zijn, stralen ze grootsheid uit door hun kwalitatieve en sterke aanpak. Met trots biedt deze school middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten aan op maar liefst 7 locaties.

Wat deze mbo-school bijzonder maakt, is de warme en persoonlijke sfeer die hier heerst. Of het nu tussen collega's onderling is of in de omgang met onze studenten, de drempels zijn laag en de betrokkenheid is hoog. De docenten kennen elke student persoonlijk, en dat zorgt voor een vertrouwde leeromgeving. Het is dan ook geen wonder dat de studenten de hoge kwaliteit van de opleidingen waarderen en de persoonlijke benadering als een waardevol aspect van hun tijd bij deze school ervaren.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • Een leuke baan bij een professionele organisatie met een persoonlijke en laagdrempelige sfeer
  • Een organisatie die volop in beweging is met ambitieuze en lerende collega’s
  • Een salaris met een maximum van € 3.979,- bruto per maand bij een fulltime benoeming (schaal 9, cao mbo) Werken in een fijn team met een goede sfeer
  • Een contract voor bepaalde tijd wegens tijdelijke vervanging zwangerschapsverlof.

Vragen over deze vacature?

Vragen over vacature docent Marketing en Communicatie? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.