Management Assistent regio Almere

Nieuw
Regio Almere
VO
Cao MBO - schaal 6

Wat ga je doen?

Als Management assistent ga je aan de slag bij een college die aanbieder is van toegankelijke en vernieuwd voortgezet particulier onderwijs.

In de functie van Management assistent kom je te werken in een kantoor in Lelystad. Je ondersteunt de algemeen manager bij de dagelijkse operatie, contact met vestigingen en met het ontwikkelen en optimaliseren van efficiënte werkwijzen. Samen zorgen ze ervoor dat het de leerlingen aan niets ontbreekt. Je bent vaak het eerste contact voor onze locatieleiders en onze de klanten (ouders en leerlingen), telefonisch of per mail. Je hebt affiniteit met onderwijs en leerlingen. Je vindt het daarnaast ook leuk om je met marketingactiviteiten bezig te houden. Ook heb je een belangrijke bijdrage in het ondersteunen van ad-hoc werkzaamheden op de vestigingen, zoals het organiseren en coördineren van open dagen op de locaties en kan het zijn dat je soms op de locaties werkzaam bent ter ondersteuning van de locatieleiders. Een afwisselende en dynamische baan!

De vacature Management assistent is per direct en voor langere tijd!

De Management assistent die wij zoeken:

  • heeft minimaal 2 jaar ervaring in een administratieve functie binnen het onderwijs (pre)
  • kan zelfstandig, accuraat en oplossingsgericht handelen
  • beschikt over digitale en sociale mediavaardigheden
  • heeft passie voor gastvrijheid en hospitality

Waar ga je werken?

Dit College is dè aanbieder van toegankelijk en vernieuwend voortgezet particulier onderwijs en telt 5 vestigingen; in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Zij bieden op elke vestiging onderwijs van de brugklas tot eindexamenjaar op mavo-, havo- en vwo-niveau. Het onderwijs op dit College kenmerkt zich door kleinschaligheid, individuele aandacht en begeleiding.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent maatschappelijke zorg, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een baan voor langere tijd bij opdrachtgever in Lelystad
  • een contract op basis van detachering
  • een goed salaris (afhankelijk van je ervaring)
  • volop mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen/cursussen/opleidingen
  • een ondernemende werksfeer en een informele energieke club met dito collega’s

Vragen over deze vacature Management Assistent?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over de locatie of iets anders voordat je kunt solliciteren op de vacature management assistent? Neem dan contact op met Racha Saja voor meer informatie.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.