Instructeur Elektrotechniek regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal 7

Wat ga je doen?

Ligt jouw kracht bij elektrotechniek en sta je te popelen om jouw praktijkervaring over te dragen aan enthousiaste leerlingen? Dan zoeken wij jou!

Als instructeur Elektrotechniek ben jij de mentor in onze elektro praktijklokalen. Jouw missie? Leerlingen begeleiden in het ontdekken van de basisvaardigheden, van het aansluiten van schakelborden tot het uitvoeren van praktische elektro-opdrachten. Je neemt hen mee op een reis door de elektrotechnische processen, van A tot Z. Naast het praktijkgedeelte ondersteun je docenten, deel je jouw inzichten in de theoretische vakken en zorg je ervoor dat de kennisoverdracht een naadloze ervaring is.

De ideale kandidaat heeft een passie voor elektrotechniek en je weet anderen te enthousiasmeren en te inspireren. Ben jij werkzaam in de elektrotechniek en zou je graag jouw kennis willen overbrengen aan de nieuwe generatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze vacature is voor 1,0 FTE met uitzicht op vast. Is dit niet helemaal wat je zoekt, bekijk hier onze openstaande vacatures

De instructeur die wij zoeken:

  • is een elektrotechnisch genie dat staat te trappelen om zijn ervaring (minimaal 3 jaar) over te brengen aan nieuwsgierige leerlingen
  • heeft een afgeronde mbo 4 opleiding op (elektro)technisch gebied
  • heeft ervaring met het begeleiden van stagiaires en neemt ze mee in jouw wereld van techniek

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een toonaangevend onderwijsinstituut. Zij staan voor de kracht van beroepsonderwijs en ontwikkelen samen met het bedrijfsleven, het talent van de toekomst.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Dit doen wij voor jou.

Wij bieden:

  • een waardevolle en enerverende baan bij onze opdrachtgever in Rotterdam
  • salaris in schaal 7 van cao mbo, tussen € 2378,- en € 3518,- bruto per maand
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  • uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  • een toffe werkplek aan de Maas!

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature instructeur Elektrotechniek in de regio Rotterdam kun je terecht bij Denise Defares.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.