Docent Zorg & Welzijn regio Den Haag

Doorlopende werving
Regio Den Haag
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Zorg & Welzijn?

Hallo daar, bevlogen tweedegraads bevoegde docent Zorg en Welzijn! Ben jij op zoek naar een energieke baan in de regio Den Haag? Wil jij graag lesgeven aan mbo-studenten en hen inspireren om de wereld te veroveren? Dan ben jij onze nieuwe held(in)!

Als docent Zorg en Welzijn ga jij de studenten niet alleen lesgeven, maar ook motiveren, coachen en begeleiden bij het behalen van hun leerdoelen. En wees gerust, bij ons hoef je niet zonder cafeïne te werken. Wij zorgen voor genoeg koffie en thee om jou te motiveren. Want laten we eerlijk zijn, zonder cafeïne zijn docenten niet te genieten.

Heb jij ervaring met lesgeven in het mbo-onderwijs? Fantastisch, dan kun jij de studenten vast als geen ander uitleggen waarom ze eigenlijk op school zitten. Maar ook als je alleen affiniteit hebt met mbo-studenten, ben je meer dan welkom om te solliciteren. Wij kijken verder dan alleen je cv. We willen weten wat jouw superkrachten zijn en hoe jij het verschil gaat maken in de klas.

En hey, als je ook nog eens goed bent in het inleven in studenten met complexe problematiek, dan zijn wij helemaal verkocht. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er beter omgaan met studenten die zich als drama queens of kings gedragen dan een docent Zorg en Welzijn?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en minimaal 2 dagen per week beschikbaar vanaf augustus 2023? Solliciteer dan direct op deze leuke vacature docent Zorg & Welzijn. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

De Docent Zorg & Welzijn die wij zoeken:

  • beschikt bij voorkeur over een 2e graad lesbevoegdheid
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen en/of trainingen
  • is beschikbaar voor minimaal 0,4 fte per week

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een mbo school in de regio Den Haag. Dit betreft een algemene en doorlopende werving voor diverse vacatures docent Zorg & Welzijn, wij hebben verschillende scholen in de regio Den Haag waar we je kunnen inzetten

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Onze ervaren recruiters gaan graag in gesprek met jou en maken op basis daarvan de beste match met één van de uitdagende functies bij onze partner mbo-scholen. Wil je meer informatie lees dan meer over wat wij doen voor jou?

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een tijdelijke aanstelling op basis van uitzenden of detachering met kans op verlenging
  • inschaling in de cao-mbo met een maximum salaris van € 4.615,- bruto per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding conform cao-mbo (maximaal € 15,20 per dag)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform CAO MBO

Vragen over deze vacature docent Zorg & Welzijn?

Bel of mail voor meer informatie over deze vacature docent Zorg & Welzijn met Sandra Samlal. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.