Docent Zorg en Welzijn regio Amsterdam

Meerdere functies beschikbaar
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij een docent die graag zijn of haar leerlingen laat stralen? Die het liefst lesgeeft in de wereld van zorg en welzijn? Dan hebben wij een top vacature voor jou in de regio Amsterdam! Als docent zorg en welzijn ga jij aan de slag met leerlingen van het vmbo. Deze veelzijdige vacature voor 0,6 tot 1,0 fte is voor het gehele schooljaar met uitzicht op vast.

Als jij van afwisseling houdt, dan zit je hier goed! Je gaat lesgeven aan leerlingen van alle niveaus en leerjaren, dus je moet wel een beetje multitasking skills hebben. Maar maak je geen zorgen, jij kan dat! Want naast het geven van de lessen, ben jij ook een motivator, coach en begeleider. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om leerlingen te helpen bij het behalen van hun leerdoelen.

Heb jij ervaring met lesgeven in het vo of mbo onderwijs? Check! En jij kan je ook goed inleven in leerlingen met complexe problematiek? Dubbel check! Dan ben jij degene die wij zoeken! Vanuit jouw brede ervaring laat je leerlingen kennismaken met diverse beroepen waarin je lessen verzorgt gericht op uiterlijke verzorging, zorg, pedagogiek. Of gericht op werken, facilitair, gezondheid, lichaam en geest.

Is deze vacature docent Zorg & Welzijn jou op je lijf geschreven? Hou jij ervan om de boel te coördineren en heb jij de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel staan? Ben je bevoegd voor Zorg en Welzijn, het volgende schooljaar (2023 - 2024) beschikbaar voor minimaal 0,6 fte en zoek je een baan voor langere tijd, solliciteer dan direct! De vacature loopt het hele komende schooljaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Past deze vacature docent Zorg & Welzijn niet bij jou? Bekijk dan andere vacatures Zorg & Welzijn

De docent Zorg & Welzijn die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Zorg en Welzijn
  • heeft ervaring met lesgeven aan vmbo leerlingen
  • is zelfstandig en staat stevig in zijn/haar schoenen
  • is enthousiast, betrokken en heeft goed gevoel voor humor
  • is per direct beschikbaar voor minimaal 0,6 fte tot 1,0 fte voor het gehele schooljaar, met uitzicht op vast

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige, dynamische vmbo-school in de regio Amsterdam. Het is een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Zo worden er verschillende talentroutes aangeboden. Ook wordt er een vakmanschapsroute aangeboden voor de leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Zij gaan na 5 jaar van school met een mbo-niveau 2 diploma. De leerlingen van de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen kiezen voor de profielen ‘economie en ondernemen’, ‘zorg en welzijn’ en ‘dienstverlening en producten’. Tevens wordt de theoretische leerweg aangeboden.

De school verder maakt deel uit van een scholengroep met scholen in de regio Amsterdam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. De school is met het OV goed bereikbaar

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Nederlands? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij bieden:

  • een uitdagende en afwisselende baan voor schooljaar 2023 - 2024 voor minimaal 0,6 FTE met uitzicht op een vast dienstverband
  • werken in een enthousiast en betrokken team
  • inschaling conform cao vo LB of LC met een maximaal bruto basissalaris van € 5.329,- per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van 0,12 cent per kilometer
  • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Vragen over deze vacature docent Zorg & Welzijn?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature docent Zorg & Welzijn kun je een mail sturen naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.