Docent Wiskunde regio Rotterdam

Spoed
Regio Rotterdam
Cao MBO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als docent Wiskunde ga je aan de slag op het VAVO waarbij je verantwoordelijk bent voor het geven van inspirerende en effectieve lessen aan 2 klassen mavo 4. Je hebt een cruciale rol in het begeleiden van de leerlingen naar succesvolle examenresultaten. De inzet is vanwege ziektevervanging en duurt tot 1 december 2023. Het gaat om 6 klokuur les per week, waarbij je met voorbereiding/nazorg en overleg op 11 klokuur totaal komt. Het rooster ligt vast, de uren liggen verspreid over alle dagen van de week.

Verantwoordelijkheden:

 • Het verzorgen van Wiskunde onderwijs aan Mavo 4 leerlingen.
 • Het differentiëren van je onderwijsaanpak om aan te sluiten bij de individuele behoeften en niveaus van onze leerlingen.
 • Het stellen van heldere doelen en verwachtingen om resultaatgericht leren te bevorderen.
 • Actieve deelname aan teamvergaderingen
 • Het creëren van een motiverende en inclusieve leeromgeving.

Spreekt bovenstaande vacature docent Wiskunde jou aan, en heb jij nog wat uren over? Neem dan contact met ons op. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan naar onze andere uitdagende vacatures.

De docent Wiskunde die wij zoeken:

 • minimaal een afgeronde tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor Wiskunde
 • Ervaring met mavo eindexamenklassen
 • Beschikbaarheid per direct tot 1 december 2023 voor 6 klokuur lesgeven (op alle dagen van de week)
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een MBO College VAVO in Rotterdam. Het programma biedt een unieke kans voor leerlingen en studenten die hun middelbare schoolopleiding willen afronden of hun diploma willen verbeteren. Bij dit MBO College staat het Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs (VAVO) bekend om zijn flexibele en inclusieve aanpak.

Met een breed scala aan onderwijsmogelijkheden, streven zij ernaar om elke leerling te ondersteunen bij het behalen van zijn of haar academische doelen. Je wordt onderdeel van een team met toegewijde docenten en ondersteunend personeel zijn experts in differentiatie en passen hun lesmethoden aan om aan de individuele behoeften van elke leerling te voldoen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Bij Metafoor Onderwijs zijn we er klaar voor om je te ondersteunen bij jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of als je gewoon meer uren wilt maken.

Onze HR-experts zijn doorgewinterde professionals in het onderwijs, die als een scherpzinnige pijl hun doel bereiken. We zijn getraind om snel de juiste baan voor jou te vinden, en we hechten veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Bij ons geen onduidelijke taal, maar direct to the point. Heb je vragen? Jouw eigen contactpersoon staat altijd voor je klaar.

Onze werkwijze

Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk in het onderwijsveld. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature aansluit bij jouw vaardigheden. We zorgen ervoor dat jouw profiel actief wordt gepresenteerd aan de juiste contactpersonen, waardoor je kansen op die droombaan aanzienlijk toenemen. Terwijl anderen stoppen, gaan wij nog een stapje verder. Bij Metafoor Onderwijs staan we altijd aan jouw zijde.

Wij bieden:

 • een tijdelijke aanstelling op basis van uitzenden, detachering of zzp met kans op verlenging
 • een functie inschaling conform cao-mbo LB, met een maximaal salaris van € 4.930,- op basis van een fulltime aanstelling. Een inschaling in LC behoort tot de mogelijkheden.
 • reiskostenvergoeding € 0,19 per km tot max 80 km
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform CAO MBO

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature docent Wiskunde kun je terecht bij Sandra Samlal.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.