Docent Wiskunde regio Den Haag

Regio Haaglanden
VO
Cao VO - schaal LC, Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij beschikbaar als eerstegraads of ervaren tweedegraads bevoegd docent wiskunde en wil je werken op een kleinschalige school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo in de regio Haaglanden? Lees dan verder en mogelijk vind jij jouw nieuwe baan.

Je gaat wiskundelessen aan havo en vwo leerlingen verzorgen in zowel de onder- als bovenbouw. Het gaat om 20 lessen van 40 minuten. Het betreft zowel vaklessen als studiewerktijduren. De werkdagen zijn over 4 dagen verdeeld.

Jij weet leerlingen te motiveren en vanuit de relatie te werken. Je bent pedagogisch dus vaardig en bent in staat om de stof op een duidelijke manier over te dragen.

Je gaat werken met de lesmethode Moderne Wiskunde. In de eerste 2 leerjaren werk je ook in de online-omgeving. Bovenbouwleerlingen werken daar niet meer in.

Vragen kan jij stellen aan jouw collega's. Je komt namelijk in een betrokken team terecht. Er wordt goed samengewerkt en er heerst een open sfeer. Ideaal dus om een goede start te maken.

Spreekt de bovenstaande vacature docent wiskunde jou aan? Neem dan contact met ons op.

Ben jij tweedegraads bevoegd en heb jij met 4 havo en 4 vwo ervaring? Reageer dan ook!

De vacature betreft een ziektevervanging en verwacht wordt dat de docent in februari nog niet beter is. Het betreft dus een tijdelijke vacature.

De docent die wij zoeken:

 • is beschikbaar voor tenminste 2 maanden
 • beschikt over een eerste-of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde
 • heeft ervaring met de doelgroep mavo, havo en vwo
 • heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring als docent
 • toont initiatief en is flexibel

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een mooie en open locatie in de regio Haaglanden. Vanuit het midden in de school heb je kijk op alle etages met doorkijk naar alle klassen. Het gebouw is goed geoutilleerd. De school biedt onderwijs voor mavo, havo, gymnasium en atheneum volgens het flexrooster. Op dit moment zitten er ongeveer 650 leerlingen op het lyceum. De school besteedt veel aandacht aan jouw ontwikkeling, samenwerking geschiedt in een open sfeer en kent slagvaardige, kleine docententeams. Voor nieuwe- en / of startende medewerkers bestaat er een krachtig inwerk- en begeleidingsprogramma. De collega's die je treft ontwikkelen en vernieuwen graag binnen en buiten hun vakgebied.

De leslocatie is uitstekend bereikbaar, zowel met het ov als met de auto. Parkeren kan voor de deur of in de directe omgeving en is gratis.

Meer weten over ons?

DIT DOEN WIJ

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Metafoor Onderwijs werkt landelijk voor docenten en scholen. Wij bemiddelen docenten en overig onderwijskundig personeel voor het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, inburgeringsonderwijs en volwassen onderwijs.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, aandacht, doorzettingsvermogen en openheid. Dit betekent voor docent en school dat wij snel de juiste match maken.

Wij bieden:

 • een uitdagende baan met afwisseling bij een vooruitstrevende vo-school in de regio Haaglanden
 • een jaarcontract voor 0,6 fte met mogelijkheid tot verlenging
 • inschaling volgens de cao-vo LB of LC, afhankelijk van opleiding en eerdere inschaling
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een tegemoetkoming in reiskosten van € 0,12 per kilometer
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature docent Wiskunde?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Wiskunde? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.