Docent Wiskunde regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Heb jij een passie voor wiskunde lessen verzorgen aan mavo leerlingen bovenbouw en wil jij werken op een fijne werkplek met veel aandacht voor onderwijsvernieuwing? Solliciteer dan snel!

Als docent wiskunde ga je lessen verzorgen aan mavo leerlingen bovenbouw. Daarnaast begeleidt en coach je de leerlingen bij hun leerdoelen. Je weet hoe je de leerlingen kan motiveren het maximale uit zichzelf te halen en hoe je jouw kennis en vaardigheden kan overbrengen op deze leerlingen. In jouw rol als mentor ben je bezig met contacten onderhouden met ouders en/of verzorgers over de voortgang van de leerling.

Deze vacature docent wiskunde is voor 0,6 - 0,7 FTE en is ontstaan vanwege zwangerschapsverlof. De verwachting is dat jouw inzet nodig is tot einde schooljaar.

De docent Wiskunde die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads bevoegdheid of is in opleiding hiervoor
  • beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden
  • heeft affiniteit met Mavo leerlingen is een pré
  • is op de hoogte van de laatste onderwijsvernieuwingen

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op een kleine en gezellige school in de regio Purmerend waar goede cijfers net zo belangrijk zijn als het naar school gaan met een glimlach. De school biedt een eigen onderwijsconcept dat leerlingen leert kritisch te denken, goed te communiceren, nieuwe situaties creatief te benaderen en betekenis te geven aan de verworven informatie.

De school gaat niet uit van de eventuele beperkingen, maar van de mogelijkheden van jongeren. Elke schoolperiode maken leerlingen een keuze uit cursussen van verschillende leergebieden, bijvoorbeeld kunst, techniek of sport. Zo kunnen ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters of schrijf je in via een..

open sollicitatie

Wij bieden:

  • een flexibele en uitdagende baan bij onze opdrachtgever in de regio Purmerend vanaf 7 mei a.s.
  • een contract voor 0,6 - 0,7 fte op basis van uitzenden of detachering tot einde schooljaar
  • inschaling in de cao vo met een maximum salaris van € 4573,- bruto per maand bij fulltime
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars

Vragen over deze vacature docent Wiskunde?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature docent Wiskunde kun je een mail sturen naar Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.