Docent Wiskunde regio Almere

Nieuw
Regio Almere
VO
Cao VO - schaal LD, Cao VO - schaal LC, Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij beschikbaar als tweedegraads docent wiskunde en wil jij graag lesgeven aan de onderbouwklassen mavo, havo en vwo in de regio Almere? Lees dan verder en mogelijk vind jij jouw nieuwe baan.

Weet jij met humor de stelling van Pythagoras uit te leggen, of de basis te leggen voor statistiek? Jij gaat les geven aan mavo-, havo-, en vwo-leerlingen. In deze klassen staat kennis centraal! Jij bereidt iedere les voor en geeft goede instructies tijdens de les. Ook houd je de leerlingen betrokken bij de les. Daarnaast blijf je up-to-date over alle ontwikkelingen in jouw vak. Naast docent wiskunde heb je ook coachtaken (mentor). Eén keer per 2 weken heb je een coachgesprek met je mentorleerlingen.

De vacature docent wiskunde is per augustus 2023 voor minimaal 0,6 fte voor het gehele schooljaar, waarbij uitbreiding van uren overigens altijd mogelijk is.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een eerste of tweedegraads bevoegdheid of is in opleiding hiervoor
  • beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden
  • heeft affiniteit met én hart voor het voortgezet onderwijs.

Waar ga je werken?

Jij gaat aan de slag binnen een kleinschalige, maar gepersonaliseerd onderwijs in de regio Almere. Jij gaat samen met je collega’s vorm geven aan het onderwijs van de toekomst. De school biedt kwalitatief onderwijs en veel persoonlijke aandacht.

De school is en staat voor openbaar onderwijs. De ontmoetingsschool is voor iedereen en met iedereen. Met 6 samenwerkende scholen in Kampen en Dronten is er een plek voor ieder kind. En met voortgezet onderwijs in alle vormen is er een route voor elk talent. Wie je ook bent, voor en met iedereen.

Is deze vacature docent Wiskunde niet wat jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Wiskunde.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters of schrijf je in via een..

Wij bieden:

  • een fijne werkplek waar veel aandacht is voor het onderwijs met veel passie
  • een contract voor minimaal 0,6 fte op basis van uitzenden of detachering tot zomer 2024, met mogelijkheid tot verlenging
  • inschaling in de cao-vo met een salarisschaal van LB, LC of zelfs LD, met een maximumsalaris van € 6.059,00 bruto per maand bij fulltime
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding van 0,12 per kilometer
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars.

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature docent Wiskunde kun je een mail sturen naar Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.