Docent Werktuigbouwkunde (0,8 FTE)

Nieuw
Regio Leiden
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als vakspecialist weet je machines draaiende te houden, maak je prototypes met een 3D-printer of ontwerp je een perfect product voor de gezondheidszorg. Als docent leidt je de werktuigbouwkundigen van morgen op. Ben jij klaar voor deze uitdagende baan als docent werktuigbouwkunde?

In de lessen behandel je zaken als duurzaamheid, bouwfysica en materialenkennis. Als studieloopbaanbegeleider coach je studenten in hun individuele leerproces. Als teamlid denk je mee over de toekomst van de opleiding. In het werkveld leg je contacten voor samenwerkingen en werkervaringsplekken. Een veelzijdige rol waar je jouw enthousiasme en passie voor het vak in kwijt kunt.

Je kunt voor 0,8 FTE aan de slag in deze mooie baan met uitzicht op vast. Of wil je liever als hybride docent aan de slag voor 1 of 2 dagen per week? We maken graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over het diploma werktuigbouwkunde op ten minste hbo-niveau
  • beschikt bij voorkeur over een lesbevoegdheid of is bereid een bevoegdheid te behalen
  • heeft relevante kennis van duurzaamheid, bouwfysica en installaties
  • wil aan de slag voor ten minste 2 dagen per week

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een toegewijd team van docenten op een moderne locatie in de regio Leiden. De lokalen bieden een uitdagende leeromgeving voor studenten en er zijn nauwe samenwerkingen met het werkveld. Studenten kunnen zich hierdoor optimaal voorbereiden op de beroepspraktijk en krijgen zo breed mogelijke kansen.

Bij onze opdrachtgever staat niet alleen de ontwikkeling van studenten voorop. De ontwikkeling van medewerkers is voor hen een prioriteit. Met de eigen academie van de school kun je blijven groeien, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Ze helpen je graag om het maximale uit je werk en loopbaan te halen.

De locatie is heel goed bereikbaar met het ov. In de directe omgeving kun je alleen betaald parkeren, maar op ca. 15 minuten loopafstand zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een waardevolle baan in het voortgezet onderwijs of mbo. Een tijdelijke baan ter vervanging van een docent, een uitdagend project of een baan met uitzicht op vast. Wat je ook zoekt, we denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Is de vacature docent werktuigbouwkunde niet helemaal wat je zoekt? Schrijf je dan in via een open sollicitatie en kom in contact met één van onze recruiters.

Wij bieden:

  • een waardevolle en uitdagende baan bij onze opdrachtgever in de regio Leiden
  • een contract voor 0,8 FTE o.b.v. detachering of rechtstreeks in dienst bij de school
  • inschaling in de LB-schaal van de cao mbo met een maximum salaris van € 4615,- bruto per maand
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je specifieke vragen over de vacature docent werktuigbouwkunde? Neem dan contact op met Sandra Samlal.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.