Docent Werktuigbouw regio Rotterdam

Nieuw
Regio Spijkenisse
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Werktuigbouw?

Weet jij alles van de techniek van de huidige werktuigbouw en heb jij ervaring met het overbrengen van jou kennis op studenten van het mbo? Ben jij daarnaast ook nog woonachtig in de regio Spijkenisse of bereid om hiernaar te reizen en beschikbaar voor 0,6 tot 0,8 FTE? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel op de vacature docent Werktuigbouw.

Als docent Werktuigbouw verzorg je de lessen voor mbo-studenten die de opleiding operationeel technicus volgens. Je leert hen de theorie, maar ook de praktijk in de werkplaats. Ook hou jij je bezig met het voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden en het bijbrengen van andere vaardigheden op het gebied van hulpsystemen, gasturbines en motoren.

Daarnaast zorg je er samen met de andere collega's voor kwalitatief sterk en aantrekkelijk onderwijs en bereid je de mbo-studenten voor op hun carrière. Je zorgt ervoor dat alle lesmateriaal up to date is en denk mee over ontwikkelingen binnen de opleidingen.

Je bent per direct beschikbaar voor 0,6 tot 0,8 FTE tot aan de zomervakantie.

Spreekt de bovenstaande tekst jou aan solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

De docent die wij zoeken:

  • heeft een lesbevoegdheid of is bereid deze te halen
  • is per direct beschikbaar voor 0,6 tot 0,8 FTE tot aan de zomervakantie
  • heeft ervaring met lesgeven als docent Werktuigbouw en heeft affiniteit met mbo-studenten
  • is een echte teamspeler

Waar ga je werken?

Op de school waar je gaat werken leiden ze jongeren op voor een carrière in de procestechniek en maintenance. Dit doen ze dagelijks met een team van gedreven docenten en instructeurs. Liefde voor hun vak, de branche en oprechte interesse in de leefwereld en behoeftes van de studenten is wat hen dagelijks motiveert. Binnen deze school bieden ze zowel BBL als BOL opleidingen aan op niveau 2 tot en met 4.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben jij op zoek naar een passende baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij bieden:

  • een uitdagende baan voor 0,6 tot 0,8 FTE
  • per direct een baan tot einde schooljaar
  • inschaling conform cao mbo LB met een maximaal bruto salaris van € 4.615,- per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature docent werktuigbouw mail Sandra Samlal. Solliciteer uitsluitend via de sollicitatieknop. Zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.