Docent Verpleegkunde regio Rotterdam

Nieuw
regio Rotterdam
Cao MBO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen als docent Verpleegkunde?

Beste ervaren hbo verpleegkundige in de regio Rotterdam,

Heb jij het gevoel dat je meer kunt bijdragen aan de maatschappij dan alleen het verzorgen van patiënten? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar onderwijsprofessionals zoals jij, die hun kennis en ervaring willen delen als docent Verpleegkunde op het mbo.

Als docent Verpleegkunde ga jij lesgeven aan mbo-studenten die de opleiding mbo-verpleegkundige volgen. Maar dit is geen standaard docentenbaan. Naast het verzorgen van het volledige leerproces, het motiveren en stimuleren van studenten en het beoordelen van toetsen, mag jij ook nog eens bijdragen aan de vernieuwing van het onderwijs. Jouw ideeën kunnen het verschil maken!
Je zult voornamelijk worden ingezet voor de vakken verpleegtechnisch handelen en persoonlijke verzorging. De lessen worden verzorgd binnen de BOL- en BBL-variant van de opleiding Verpleegkunde niveau 4 en vinden plaats op 2 leslocaties.

Bovendien krijg je de kans om de studenten te coachen en begeleiden bij de uitvoering van het leertraject én het beoordelen en waarderen van het portfolio/examendossier. Dit betekent dat jij de volgende generatie verpleegkundigen en verzorgenden kunt helpen zich te ontwikkelen tot echte professionals.

Ben jij die ervaren hbo verpleegkundige die affiniteit heeft met lesgeven aan mbo-studenten? Of ben jij al een ervaren en bevoegde docent Verpleegkunde en zoek je een ander werk? Wil jij de uitdaging aangaan om verpleegkundigen en verzorgenden van de toekomst klaar te stomen voor de praktijk? Grijp dan nu je kans en solliciteer op deze vacature docent Verpleegkunde in de regio Rotterdam!

De docent Verpleegkunde die wij zoeken:

  • is een ervaren hbo-verpleegkundige
  • beschikt bij voorkeur over een lesbevoegdheid of is bereid om deze te behalen
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen en/of trainingen
  • is beschikbaar voor minimaal 0,4 fte per week

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een mbo in de regio Rotterdam. Je geeft zowel les aan BOL als BBL studenten niveau 4 op 2 leslocaties in de regio Rotterdam

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

  • een aanstelling van minimaal 0,4 fte voor schooljaar 2023/2024 op basis van uitzenden of detachering met kans op verlenging
  • inschaling conform cao mbo in schaal LB met een maximum salaris van € 4.930,- bruto per maand bij fulltime
  • inschaling conform cao mbo in schaal LC met een maximum van € 5.573,- behoort tot de mogelijkheden
  • een reiskostenvergoeding conform cao mbo van € 0,19 cent per kilometer, maximaal 80km per dag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao mbo

Vragen over deze vacature?

Bel of mail voor meer informatie over deze vacature docent Verpleegkunde met Sandra Samlal. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.