Docent Verpleegkunde regio Rotterdam

Doorlopende werving
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Verpleegkunde?

Hé jij, ervaren hbo verpleegkundige in de regio Rotterdam! Heb jij ook wel eens het gevoel dat je meer kunt bijdragen aan de maatschappij dan alleen maar patiënten hun billen wassen en ze pillen laten slikken? Nou, dan heb ik goed nieuws voor je!

Wij zijn namelijk op zoek naar onderwijsprofessionals die hun kennis en ervaring willen delen als docent Verpleegkunde op het mbo. Ja, je leest het goed, je kunt nu eindelijk die studenten vertellen hoe het écht moet in de zorg! Geen smoesjes meer van "maar zo deden wij het in het ziekenhuis" of "bij ons in de thuiszorg was dat anders". Jij bent nu de baas in de klas, dus jij bepaalt wat de norm is!

Maar even serieus, als docent Verpleegkunde ga jij dus lesgeven aan mbo-studenten die de opleiding mbo-verpleegkundige of Verzorgende-IG volgen. En als je denkt dat je alleen maar saaie PowerPoints moet voorlezen en toetsen moet nakijken, dan heb je het mis. Want naast het verzorgen van het volledige leerproces, het motiveren en stimuleren van studenten en het beoordelen van toetsen, mag jij ook nog eens bijdragen aan de vernieuwing van het onderwijs. Ja, echt waar, jouw ideeën kunnen het verschil maken!

En als klap op de vuurpijl krijg jij ook nog eens de kans om de studenten te coachen en begeleiden bij de uitvoering van het leertraject én het beoordelen en waarderen van het portfolio/examendossier. Dat betekent dat jij de volgende generatie verpleegkundigen en verzorgenden kunt helpen zich te ontplooien tot échte professionals. Hoe tof is dat?!

Dus, ben jij die ervaren hbo verpleegkundige die affiniteit heeft met lesgeven aan mbo-studenten? En wil jij de uitdaging aangaan om verpleegkundigen en/of verzorgenden van de toekomst klaar te stomen voor de praktijk? Grijp dan nu je kans en solliciteer op deze vacature docent Verpleegkunde!

De docent Verpleegkunde die wij zoeken:

  • is een ervaren hbo-verpleegkundige
  • beschikt bij voorkeur over een lesbevoegdheid of is bereid om deze te behalen
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen en/of trainingen
  • is beschikbaar voor minimaal 0,4 fte per week

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een mbo school in de regio Rotterdam. Dit betreft een doorlopende en algemene werving voor diverse vacatures docent Verpleegkunde, wij hebben meerdere scholen in de regio Rotterdam waar we je kunnen inzetten

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een tijdelijke aanstelling op basis van uitzenden of detachering met kans op verlenging
  • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4.615,- bruto per maand bij fulltime
  • een reiskostenvergoeding conform cao mbo van € 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao mbo

Vragen over deze vacature?

Bel of mail voor meer informatie over deze vacature docent Verpleegkunde met Sandra Samlal. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.