Docent Verpleegkunde regio Den Haag

Doorlopende werving
Regio Den Haag
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Verpleegkunde?

Beste ervaren hbo verpleegkundige in de regio Den Haag,

Heb jij het gevoel dat je meer kunt bijdragen aan de maatschappij dan alleen het verzorgen van patiënten? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar onderwijsprofessionals zoals jij, die hun kennis en ervaring willen delen als docent Verpleegkunde op het mbo.

Als docent Verpleegkunde ga jij lesgeven aan mbo-studenten die de opleiding mbo-verpleegkundige of Verzorgende-IG volgen. Maar dit is geen standaard docentenbaan. Naast het verzorgen van het volledige leerproces, het motiveren en stimuleren van studenten en het beoordelen van toetsen, mag jij ook nog eens bijdragen aan de vernieuwing van het onderwijs. Jouw ideeën kunnen het verschil maken!

Bovendien krijg je de kans om de studenten te coachen en begeleiden bij de uitvoering van het leertraject én het beoordelen en waarderen van het portfolio/examendossier. Dit betekent dat jij de volgende generatie verpleegkundigen en verzorgenden kunt helpen zich te ontwikkelen tot echte professionals.

Ben jij die ervaren hbo verpleegkundige die affiniteit heeft met lesgeven aan mbo-studenten? Wil jij de uitdaging aangaan om verpleegkundigen en verzorgenden van de toekomst klaar te stomen voor de praktijk? Grijp dan nu je kans en solliciteer op deze vacature docent Verpleegkunde in de regio Den Haag!

De Docent Verpleegkunde die wij zoeken:

  • is een ervaren hbo-verpleegkundige
  • beschikt bij voorkeur over een lesbevoegdheid of is bereid om deze te behalen
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen en/of trainingen
  • is beschikbaar voor minimaal 0,4 fte per week

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een mbo school in de regio Den Haag. Dit betreft een doorlopende en algemene werving voor diverse vacatures docent Verpleegkunde, wij hebben meerdere scholen in de regio Den Haag waar we je kunnen inzetten

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een tijdelijke aanstelling op basis van uitzenden of detachering met kans op verlenging
  • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4.615,- bruto per maand bij fulltime
  • een reiskostenvergoeding conform cao mbo van € 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao mbo

Vragen over deze vacature docent Verpleegkunde?

Bel of mail voor meer informatie over deze vacature docent Verpleegkunde met Sandra Samlal Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.