Docent Verpleegkunde regio Den Haag

Nieuw
Regio Den Haag
MBO
Cao MBO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als Docent Verpleegkunde verzorg je anatomie-lessen (0,1 FTE) en draag je bij aan de toekomst van de zorgsector. Dit doe je door onderwijs vorm te geven en het verschil te maken. Zo zien we bij deze school graag dat jij studenten prikkelt en uitdaagt, bijvoorbeeld door studenten te inspireren met een verhaal uit de praktijk. Op die manier zorg jij voor een nieuwe generatie vakspecialisten. Je geeft binnen het werkveld Zorg & Welzijn les aan onze studenten mbo-Verpleegkundige, Verzorgende IG en Helpende Zorg en Welzijn.

Je demonstreert en legt uit, je begeleidt studenten en zorgt ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen tot professionals. Jij levert, samen met je collega's, een bijdrage aan onderwijsvernieuwingen. Het is belangrijk dat je zowel pedagogisch als didactisch vaardig bent.

De vacature docent verpleegkunde is tijdelijk en loopt t/m 21-07-2023. Spreekt bovenstaande jou aan en heb je nog vragen, bel of mail met mij!

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt, check dan onze andere uitdagende banen voor het vak Verpleegkunde of plan een persoonlijke afspraak in met mij om de mogelijkheden te bespreken.

De docent die wij zoeken:

Is meer dan een Docent Verpleegkunde omdat je (opr)echt luistert naar jouw studenten, hun belevingswereld herkent en de diverse doelgroepen binnen de studentengroep kan bereiken en motiveren. Dat gecombineerd met jouw praktijkgerichte instelling, liefde voor de mbo-student en trots om vakmensen op te leiden maakt jou tot de collega die wij zoeken.

Daarnaast beschik je over:

  • een tweedegraads lesbevoegdheid of een afgeronde hbo-opleiding en een Pedagogisch Didactische Getuigschrift en recente onderwijservaring;
  • geen bevoegdheid is bespreekbaar, maar dan is aantoonbare (werk)ervaring essentieel
  • kennis, inzicht en ervaring in de toepassing van de lesstof binnen het werkveld Zorg en Welzijn, zoals de VVT, GHZ, GGZ, AZ
  • een oplossingsgerichte en proactieve houding

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een zeer betrokken en sociale locatie. Je werkt binnen 3 opleidingsteam en hebt ruim 90 enthousiaste collega’s. Omdat er vanuit 1 locatie gewerkt wordt, kent iedereen elkaar. Dat zorgt voor gezelligheid en overzichtelijke werkruimtes en korte lijnen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Ontdekken wat jij graag wilt? Wil jij assistentie bij het vinden van jouw droombaan? We hel­pen je graag een (nieu­we) start maken in het on­der­wijs. Graag leren we jou ken­nen en hel­pen wij jou in het vinden van de leukste baan. Zet je op­lei­ding(en) en werk­er­va­ring op een rij­tje en neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die écht bij jou past.

Wij bieden:

  • een uitdagende baan t/m 21-07-2023
  • een contract voor 0,1 FTE in de regio Den Haag
  • een functie inschaling conform cao-mbo LB met een maximum van €4.615,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal LC met een maximum van € 5.229,- behoort tot de mogelijkheden)
  • een reiskostenvergoeding conform cao-mbo van € 0,19 per kilometer
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature docent Verpleegkunde?

Voor vragen over vacatures docent Verpleegkunde, kun je terecht bij Racha Saja. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.