Docent Techniek regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Jij gaat als docent Techniek lesgeven aan de klassen 1 t/m 4 in het praktijkonderwijs. De omvang van jouw aanstelling is tussen 0,5 en 0,8 FTE.

Je geeft voornamelijk technieklessen aan leerlingen tussen de 12 en 18 jaar en ontwikkelt materiaal dat past bij de belevingswereld van de leerlingen. Er wordt gewerkt met machines, gereedschap en soms gevaarlijke materialen. Je hebt daarom aandacht voor de veiligheid van leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen serieus met de gereedschappen omgaan. Naast je lesgevende taken ben je verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling van het vakgebied.

Je staat in een gezonde en open relatie met collega’s, leerlingen en ouders zodat iedereen op de hoogte is van wat er speelt.

Op de school waar je komt te werken wordt gekeken naar de verschillende kwaliteiten en capaciteiten van de leerlingen. Het onderwijsaanbod wordt op ieders kwaliteiten afgestemd waardoor de leerlingen zo goed mogelijk tot hun recht komen. Het is belangrijk dat je vanuit de relatie kan werken en begrip weet op te brengen voor de eigenheid van de leerlingen. Je bent pedagogisch en didactisch sterk en in staat om te reflecteren op je handelen. Tevens volg jij onderwijsvernieuwingen op de voet en ben je vaardig met nieuwe vormen van media.

Is deze vacature docent Techniek niet wat jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Techniek.

De docent die wij zoeken:

  • is in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid techniek of de bereidheid deze te willen halen
  • heeft begrip voor de eigenheid van de leerlingen
  • is pedagogisch en didactisch onderlegd en reflecteert op eigen handelen
  • is in staat om helder en concreet te communiceren

Waar ga je werken?

De kleinschalige school is er speciaal voor leerlingen in de regio Waterland die extra ondersteuning nodig hebben. Er wordt extra zorg en aandacht geboden zodat de leerlingen optimaal voorbereid worden op de toekomst. Alle leerlingen op de school hebben een (zorg)indicatie.
Er wordt goed samen gewerkt om een zo aangenaam mogelijk leerklimaat te creëren.

De school is zowel met de auto als met het ov goed te bereiken.

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • Een aanstelling tussen de 0,5 - 0,8 FTE voor de duur van een schooljaar (2022-2023)
  • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast in schaal LB (conform-cao vo). Maximaal € 4.573,- per maand bij een fulltime dienstverband
  • een uitdagende baan op een mooie locatie in de regio Purmerend
  • reiskostenvergoeding van € 0,12,- per kilometer

Vragen over deze vacature docent Techniek?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over deze vacature docent Techniek? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.