Docent Software Development regio Utrecht

Nieuw
Regio Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Web-, desktop- en databasedevelopment zijn jouw niche. Jij hebt een visie als professional op jouw vak en wil die graag overbrengen aan studenten. Natuurlijk samen met alle kennis en kunde die erbij hoort!

Onze opdrachtgever is op zoek naar jou ter versterking van het docententeam. Kortgezegd: jij leidt ICT-medewerkers en software developers op! Jij weet goed studenten te activeren en het beste in hen naar boven te halen. Als docent neem je - naast het overbrengen van vakinhoudelijke kennis - ook een meer coachende rol aan (volgens de mbo scrum aanpak). Je verzorgt vakinhoudelijke workshops waarin de theorie tot leven komt. Tot slot kijk jij ook in brede zin welke bijdrage je kan leveren aan de doelstellingen van het college en het team.

Zelf vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Je blijft bij en zorgt ervoor dat het onderwijs zich ook continu vernieuwt.

De docent die wij zoeken:

  • wil zich graag investeren in kwalitatief hoogwaardig IT-onderwijs;
  • beschikt over een hbo-werk- en denkniveau;
  • beschikt liefst over kennis van PHP, HTML/CSS, C#, JavaScript Libraries (Node.js / Angular) of (No)SQL databases;
  • is een zij-instromer die graag zijn lesbevoegdheid behaalt, of is een ervaren docent die graag verder wil ontwikkelen door middel van verdere scholing.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalig college in Amersfoort waar alles draait om mediatoepassingen, ICT-oplossingen en communicatie-uitingen. De school is voorzien van mooie praktijklokalen.

De school is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en het station is op loopafstand.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor vind je de leukste tijdelijke en reguliere banen in het vo en mbo. Een korte vervangingsbaan of juist een baan met uitzicht op vast? Lees meer wat Metafoor Onderwijs voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

Wij bieden:

  • een echte kans om met jouw waardevolle kennis en ervaring bij te dragen aan de IT-professionals van de toekomst
  • werken op een moderne, kleinschalige locatie in Amersfoort
  • een contract van 0,8 - 1,0 FTE voor het schooljaar 2023-2024 met uitzicht op verlenging
  • afhankelijk van je ervaring een salaris conform cao mbo in schaal LB van maximaal € 4.930 bij een fulltime aanstelling. Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid dan is inschaling in LC bespreekbaar (maximaal € 5.573 bij een fulltime aanstelling)
  • natuurlijk ook een reiskostenvergoeding

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature docent Software Development of heb je vragen over de locatie? Neem dan contact op met Ahad Khan.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.