Docent Software Development regio Amersfoort

Nieuw
Regio Amersfoort
MBO
Cao MBO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij een Docent Software Development beschikbaar voor 0,8 tot 1,0 FTE woonachtig in regio Amersfoort?

In jouw functie als Docent Software Development ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen voor de vakken web-, desktop- en database development. Je bereidt studenten voor op de praktijk en weet ze te boeien.

Je gaat werken volgens de MBO-scrum aanpak. MBO-scrum is een onderwijsconcept waarmee de MBO-student datgene kan leren waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft. Het biedt de mogelijkheid voor onderwijsteams om te differentiëren. Naast het delen van vakinhoudelijke kennis krijg je dus een meer coachende rol. De focus in deze rol ligt op het aanleren van beroepscompetenties.

Spreekt de bovenstaande tekst jou aan? Solliciteer dan direct!

De docent die wij zoeken:

  • heeft aantoonbaar HBO werk en denk niveau
  • is bereid om aanvullende scholing te volgen voor het behalen van een bevoegdheid (zij-instromer) of aanvullende scholing voor een LC aanstelling
  • heeft kennis van PHP, HTML/CSS, JavaScript Libraries (Node.js / Angular) of kennis van NoSQL databases (dat is een pré)
  • is een voorstander van onderwijsvernieuwing

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalig college in Amersfoort waar alles draait om mediatoepassingen, ICT-oplossingen en communicatie-uitingen. De school is voorzien van mooie praktijklokalen.

De school is zeer goed te bereiken met het openbaarvervoer en het station is op loopafstand.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor vind je de leukste tijdelijke en reguliere banen in het vo en mbo. Een korte vervangingsbaan of juist een baan met uitzicht op vast? Lees meer wat Metafoor Onderwijs voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

Wij bieden:

  • werken op een moderne, kleinschalige locatie in Amersfoort
  • een contract van 0,8 - 1,0 FTE voor het schooljaar 2022-2023 met uitzicht op verlenging
  • afhankelijk van je ervaring een salaris conform cao mbo in schaal LB van maximaal € 4.615 bij een fulltime aanstelling. Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid dan is inschaling in LC bespreekbaar (maximaal € 5.229 bij een fulltime aanstelling)
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van 80 km per dag

Vragen over deze vacature docent Software Development?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacature docent Software ontwikkeling kun je een mail sturen naar Sandra Samlal. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.