Docent Retailmanagement regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben je een ervaren docent met een passie voor Retail en woon je in de regio Rotterdam?
Dan is de vacature docent Retailmanagement iets voor jou!

Als docent Retail ga je aan de slag voor de afdeling Economie en Ondernemen. Met jouw ervaring in een sales of commerciele functie binnen de Retail weet je de studenten goed voor te bereiden op een functie als verkoopspecialist of manager Retail.

Het lesprogramma voor deze opleiding is constant in ontwikkeling om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat de huidige markt van medewerkers verwacht. Als docent binnen de afdeling Economie en Ondernemen lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de opleiding en een goede aansluiting met de praktijk. Aangezien deze afdeling op meerdere locaties aanwezig is kan het zijn dat je ook elders les gaat geven. Denk aan Zoetermeer, Gouda en of Leiden. Dit is in overleg nader te bepalen.

Lessen als goederenstroom & voorraadbeheer komen aan bod in het lesprogramma. Ook ben je voor de studenten een begeleider en coach met betrekking tot de beroepspraktijkvorming.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor deze leuke doelgroep? Dan ontvangen wij graag z.s.m. jouw motivatie en cv!

De docent die wij zoeken:

  • beschikt bij voorkeur over een tweedegraads lesbevoegdheid voor bedrijfseconomie of heeft een hbo-diploma in relevante richting aangevuld met een PDG
  • heeft bewezen ervaring in commerciële functies binnen de Retail
  • is representatief, flexibel en communicatief sterk
  • is vaardig in het coachenvan individuele en groepen studenten

Waar ga je werken?

De locatie is centraal gelegen in het bruisend hart van Rotterdam. De ligging is ideaal. Direct aan het centraal station, goed te bereiken met openbaar vervoer en op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Het gebouw is voorzien van WIFI, is rolstoeltoegankelijk en heeft studentenwerkplekken o.a. in de kantine. Er zijn twee kantines in het gebouw: een waar je verse broodjes, frisdrank en fruit kan kopen en de andere waar je rustig kan werken aan een opdracht en je je laptop of iPad kan opladen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen en structurele functies in het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Ben je op zoek naar een baan als docent Retail, maar past deze vacature niet bij jouw wensen? Lees dan meer over onze werkwijze en vind via Metafoor jouw droombaan in het onderwijs.

Wij bieden:

  • per direct een tijdelijke opdracht tot 28 april 2023 voor 0,5 - 1,0 FTE
  • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4.615,- bruto per maand bij fulltime in LB.12
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding van € 0,19 per km
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars
  • werken op een moderne locatie in een bruisende omgeving

Vragen over deze vacature?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature docent Retailmanagement stuur je een mail naar: Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatie button

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.