Docent Rekenen regio Utrecht

Spoed
regio Utrecht
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Rekenen?

Ben jij docent Rekenen met een 2e graad lesbevoegdheid en ben je nog zoekende naar een leuke baan tot de zomervakantie met kans op verlenging? Lees dan direct verder.

Voor een mbo college in de regio Utrecht zoeken we met spoed een docent Rekenen voor 0,5 - 0,6 fte tot aan de zomervakantie. Je gaat Rekenlessen geven aan studenten van niveau 4, die een BOL opleiding volgen binnen Toerisme & Recreatie en Event Manager. Het gaat om 1e t/m 3e jaars studenten. De lesdagen zijn maandag, woensdag en donderdag met een totaal van 13 lesuren. Met voorbereiding/nazorg betreft het een baanomvang tussen de 0,5 - 0,6 fte.

Het betreft vooralsnog een ziektevervanging vanaf periode 2 tot aan de zomervakantie van 2024, met de kans op een permanente invulling bij wederzijds enthousiasme (waarbij meer uren, ook op dinsdag bespreekbaar zijn).

Heb je interesse in deze vacature docent Rekenen, solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Ben je een docent met een PABO achtergrond, dan nodig ik je ook van harte uit om te solliciteren.

De docent Rekenen die wij zoeken:

  • is per direct beschikbaar voor minimaal 0,5 fte
  • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid of een PABO diploma
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven aan de doelgroep mbo

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk.

Dit doen wij voor jou

Wij bieden:

  • een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing
  • een baan voor 0,5-0,6 fte tot einde schooljaar 2024 met kans op een vast dienstverband
  • inschaling in de cao-mbo met een maximum salaris van € 4.930,- bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-mbo (0,19 per km, met een maximum van 80 km per dag)

Vragen over deze vacature docent Rekenen?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature docent Rekenen kun je een mail sturen naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatie button. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.