Docent Rekenen regio Utrecht

Nieuw
Regio Amersfoort
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een gedreven docent Rekenen en wil je jouw kennis en vaardigheden delen met studenten? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Als docent Rekenen ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan studenten op het mbo. Je geeft een duidelijke uitleg over de lesstof en weet de studenten betrokken te houden bij de les. Je bent in staat om studenten te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen en draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen van lesplannen en het geven van interactieve en afwisselende lessen.

Je wordt ingezet als tijdelijke vervanger voor een docent die met ouderschapsverlof gaat. De inzet is nodig van 4 december 2023 t/m 9 februari 2024. De dagen en tijden zijn in overleg, dinsdagen en woensdagen genieten de voorkeur. Qua profiel heb je een relevante opleiding afgerond en beschik je over een lesbevoegdheid voor bijvoorbeeld wiskunde of economie.

Herken jij jezelf in deze vacature docent Rekenen? Reageer dan snel!

De docent die wij zoeken:

 • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid economie/wiskunde of is in opleiding hiervoor
 • heeft ervaring met het verzorgen van lessen rekenen in het mbo
 • is beschikbaar voor 2 dagen per week, van 4 december 2023 t/m 9 februari 2024
 • is zowel pedagogisch als didactisch sterk

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de Campus Amersfoort, een gezellige school voor middelbaar beroepsonderwijs. Op de campus zijn 7 verschillende colleges gevestigd. De sfeer is kleinschalig en persoonlijk. Studenten zijn geen nummertje, maar worden gezien. De colleges bieden opleidingen richting Bouw & Interieur, Media, ICT & Design, Welzijn, Sport, Techniek, Business & Administration of Gezondheidszorg.

Jij zal aan het werk gaan binnen de colleges Sport en Business & Administration. Lesgeven zal je doen binnen de context van opleidingen als Allround Assistent Business Services, Legal, Insurance & HR Services Specialist of Sport- en Bewegingscoördinator. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan op het eigen terrein van de school en is gratis. Een treinstation is op loopafstand.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste onderwijsbanen! Wij werken samen met mbo-scholen in de regio's Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Amsterdam en Almere.

Beschik je over een tweedegraads lesbevoegdheid voor economie of wiskunde en wil je graag aan de slag in het beroepsonderwijs? Dan brengen we je graag in contact met de scholen binnen ons netwerk. Liever aan de slag in het voortgezet onderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je meer over de mogelijkheden.

Wij bieden:

 • een veelzijdige baan bij onze opdrachtgever in de regio Amersfoort
 • een contract voor 0,4 FTE
 • inschaling in de cao mbo afhankelijk van ervaring en opleiding maximaal € 4.930,- bruto per maand bij fulltime
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km maximaal 80 km per dag
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen
 • zzp geen bezwaar

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature docent rekenen of wil je meer informatie over de locatie? Neem dan contact op met Chantal Feenstra.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Foto

Chantal Schoemans - Feenstra

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.