Docent Recht regio Utrecht

Nieuw
Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Bereid je graag studenten voor op een loopbaan binnen HRM of juridische dienstverlening? Dan is deze waardevolle baan in Utrecht jouw volgende stap!

Als docent recht verzorg je verschillende vakken aan 1e jaars studenten van de opleidingen Juridisch Administratief Dienstverlener en Medewerker Human Resource Management. Je verzorgt basis lessen recht en begeleidt de studenten bij opdrachten en projecten. Je maakt gebruik van de lesmethode Juridisch Juist van Boom Uitgeverij en werkt samen in een team van ervaren docenten en professionals uit de praktijk.
Met jouw juridische kennis en brede ervaring in het werkveld weet je studenten te enthousiasmeren en optimaal voor te bereiden op een baan of vooropleiding.

Bij voorkeur beschik je over ervaring als trainer, begeleider of docent en ben je in het bezit van een lesbevoegdheid. Ben je minimaal hbo-geschoold, maar heb je nog geen bevoegdheid? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren op deze mooie baan in het mbo!
Het betreft hier een tijdelijke opdracht voor 2,5 maanden (augustus,september en oktober) ter vervanging van ziekte.

De docent die wij zoeken:

  • heeft minimaal een hbo-diploma in juridische richting en beschikt bij voorkeur over een lesbevoegdheid
  • beschikt over kennis van actuele juridische vraagstukken en inzicht in de maatschappelijke context van de rechtspraak, overheid en zakelijke dienstverlening
  • is goed in staat om studenten met verschillende leerniveaus te motiveren en te begeleiden

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op een kleinschalige school met betrokken docenten. Er is veel ruimte voor de manier waarop studenten leren, aandacht voor het individu en mogelijkheden voor maatwerk. Studenten leren meer dan een vak. Er is veel aandacht voor ontwikkeling van talent, arbeidsvaardigheden, ondernemend gedrag, maatschappelijke betrokkenheid, respect voor elkaar en burgerschap.

De school is volop in ontwikkeling en bouwt aan een moderne onderwijsboulevard waar alle opleidingen samen komen, maar waar kleinschaligheid geborgd blijft. In een team van 15 professionals ga je aan de slag op een goed bereikbare en moderne locatie. Parkeren is gratis en kan op eigen terrein. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een aanstelling voor 0,6 tot 0,8 fte voor september en oktober
  • een contract op basis van uitzenden of detachering
  • inschaling in de LB-schaal van de cao mbo met een maximum van € 4.615- op basis van full time
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en 30 vakantiedagen
  • een dynamische en inspirerende werkomgeving op een moderne locatie aan de rand van Utrecht
  • toegang tot verschillende faciliteiten en gebruik van een laptop
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars

Ben je actief als zelfstandige en benieuwd naar de mogelijkheden om deze vacature als zzp'er te vervullen? Je leest er meer over op onze pagina voor bemiddeling zzp.

Vragen over de vacature docent Recht?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacature docent Recht? Neem contact op met Nicolette Lindhout . Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.