Docent onderzoeken en ontwerpen regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als docent onderzoeken en ontwerpen bereidt je leerlingen voor op opleidingen en beroepen in de bèta-technische sector van de maatschappij.

Op projectmatige basis geef je les aan Havo en Vwo leerlingen. Bij deze projecten is vakkennis zeker nodig maar afhankelijk van het project heb je bv kennis van wiskunde, nask en of aardrijkskunde. Deze projecten worden ondersteund door het bedrijfsleven en instellingen. Jij ondersteunt de leerlingen met het onderzoek en het begeleiden naar innovatieve oplossingen. Als het project na 10 weken is afgerond, wordt het project gepresenteerd.

Jij weet als geen ander wat de leerlingen nodig hebben in deze leerfase zoals bv het leren onderzoeken en ontwerpen maar ook om in een team een project goed op te zetten en te presenteren aan de opdrachtgever.

Samen met je collega's ontwikkel je nieuw lesmateriaal en heb je kennis van nieuwe technologische ontwikkelingen en actuele thema's zoals duurzaamheid.

Zie jij je als docent onderzoeken en ontwerpen voor de klas staan en weet jij de leerlingen enthousiast hiervoor te krijgen? Reageer dan snel op deze uitdagende baan!

De docent die wij zoeken:

  • heeft ervaring in het VO en heeft ervaring met wiskunde, nask en aardrijkskunde
  • heeft affiniteit met projectonderwijs
  • Bij voorkeur heb je kennis van product- en industrieel ontwerpen
  • Je hebt ervaring met de stadse jongerencultuur
  • Jij weet leerlingen te inspireren en te motiveren

Waar ga je werken?

Dit is een school die leerlingen kansen geeft en de mogelijkheid om te excelleren op Gymnasium, Technasium, Vwo en Havo. In de brugklas krijgen de leerlingen de mogelijkheid toe te werken naar Havo/Vwo. In het eerste jaar krijgen alle leerlingen les op Vwo niveau. Ze krijgen klassieke taal en cultuur en ze doen allemaal een Technasium project zodat zij zelf kunnen kijken waar hun uitdaging ligt.
Je komt te werken in een klein en hecht team waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Meer weten over..?

onze werkwijze

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters of schrijf je in via een open sollicitatie.

Wij bieden:

  • een contract voor 0,6 fte op basis van uitzenden of detachering met kans op vast dienstverband
  • inschaling in de cao vo met een maximum salaris van € 5.329,- bruto per maand bij fulltime
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars
  • reiskosten conform cao vo

Vragen over deze vacature docent ontwerpen en onderzoeken?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature docent onderzoeken en ontwerpen kun je een mail sturen naar Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.