Docent NT1 regio Den Haag

Spoed
Regio Den Haag
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren docent Nederlands en help jij graag studenten hun mbo opleiding te halen door hun lees en schrijfvaardigheid te verhogen? Dan is deze uitdagende functie Docent NT1 voor minimaal 0,5 FTE voor het gehele schooljaar wellicht jouw volgende stap!

Als docent NT1 verzorg je het volledige leerproces Nederlands voor een diverse doelgroep. Je draagt op een coachende manier bij aan de zelfredzaamheid van de aangemelde studenten. Dit doe je door effectief onderwijs te bieden en voor de studenten het verschil te maken. Bijvoorbeeld door verder te kijken dan de leerstof. Voorop staat dat de lessen aansluiten op de leervraag en de prakrijk van de deelnemers. Op die manier kunnen de studenten beter participeren binnen de Nederlandse samenleving. Je denkt mee in de ontwikkeling van diverse lesprogramma's en bent vernieuwend.

Spreekt bovenstaande jou aan en ben je z.s.m. beschikbaar voor 0,5 - 0,7 FTE? Solliciteer dan direct.

De docent die wij zoeken:

  • is meer dan een docent NT1, vooral om je enthousiaste bent en begrijpt wat er speelt in de samenleving.
  • heeft een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands of een afgeronde relevante hbo opleiding en bereid een PDG te behalen
  • heeft praktijkkennis op het vakgebied van Nederlands en ervaring met het lesgeven aan diverse doelgroepen anderstaligen
  • is bereid om flexibel ingezet te worden en om 2 avonden per week te werken

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij de grootse opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 230 opleidingen, ruim 20.000 mbo-studenten en 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. Deze school leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Nederlands in een andere regio? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een aanstelling voor minimaal 0,5 FTE tot de zomervakantie van 2023
  • inschaling in de LB-schaal van de cao mbo met een maximum van € 4.615,- op basis van full time
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 30 vakantiedagen naar rato en FTE
  • reiskosten conform de cao mbo € 0,19 p/km met een maximum van 80 km per dag.
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars

Vragen over deze vacature?

Voor inhoudelijke vragen over de Docent NT1 mail Racha Saja. Solliciteer uitsluitend via de sollicitatieknop. Zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.