Docent Nederlands regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands speel je een essentiële rol in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van MBO-studenten. Je maakt deel uit van het team niveau 4 en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende lessen Nederlands. Je zal eventueel ook lesgeven op andere niveaus, waaronder niveau 2 en niveau 3.

Jouw missie is het creëren van een inspirerende leeromgeving waarin studenten actief betrokken zijn en plezier beleven aan het leren van de Nederlandse taal. Je gebruikt diverse didactische werkvormen, zowel in de klas als online, om ervoor te zorgen dat de studenten gemotiveerd en enthousiast zijn om hun taalvaardigheid te verbeteren.

Je bent meer dan alleen een leraar; je bent ook een coach en inspirator. Je motiveert studenten, en je bent in staat om hen te begeleiden in hun ontwikkeling tot beginnende professionals en wereldburgers. Je hebt affiniteit met MBO-studenten en begrijpt hun behoeften. Je bent flexibel en speelt in op hun mogelijkheden.

Als docent Nederlands draag je actief bij aan de ontwikkeling en verbetering van jouw vak en het onderwijs. Taal is de sleutel tot succes in elke carrière, en jij helpt de taalkracht van onze studenten te versterken. Samen met je collega's geef je de Nederlandse taal een centrale plaats in onze opleidingen en werk je aan het interne taalprogramma.

De docent die wij zoeken:

  • Beschikt minstens over een PDG, of een MBO-lesbevoegdheid.
  • Heeft de passie en het vermogen om studenten te inspireren en motiveren.
  • Heeft een 'growth mindset' en gelooft in wat studenten kunnen worden.
  • Past diverse didactische werkvormen toe, zowel in de klas als online

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een van de colleges van een groot ROC in Zuid Holland.
Het team waar je deel vanuit maakt, bestaat uit 50 medewerkers; docenten, ondersteuningsmedewerkers en administratieve medewerkers. Het team wordt aangestuurd door drie onderwijsleiders. De opleiding leidt rond de 820 studenten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Metafoor Onderwijs werkt landelijk voor docenten en scholen. Wij bemiddelen docenten en overig onderwijskundig personeel voor het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, inburgeringsonderwijs en volwassenonderwijs.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, aandacht, doorzettingsvermogen en openheid. Dit betekent voor docent en school dat wij snel de juiste match maken.

Wij bieden:

  • een waardevolle en veelzijdige baan als docent Nederlands bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam tot januari 2024
  • een opdracht van 0,6 tot 1,0 FTE
  • inschaling conform cao mbo
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km met een maximum van 80 km per dag.

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature kun je een mail sturen naar Ahad Khan. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.