Docent Nederlands regio Leiden

Nieuw
Regio Leiden
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands ga je aan de slag voor het MBO College Welzijn & Zorg voor de afdeling Sociaal werk. Op een mooie locatie verzorg je lessen aan studenten van de 3-jarige BOL-opleiding Sociaal Werker.

Je wordt ingezet voor 6 tweedejaars groepen die 1,5 uur Nederlands per week krijgen. Je maakt gebruik van de lesmethode Taalblokken van Malmberg en hebt daarnaast de vrijheid om de lessen vorm te geven naar eigen inzicht en ervaring. Jij weet tenslotte het beste waar de studenten behoefte aan hebben.

De vacature docent Nederlands is per 6 februari aanstaande. De lessen staan gepland op maandag en woensdag, maar het is ook mogelijk om het rooster aan te laten sluiten op jouw beschikbaarheid.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt bij voorkeur over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen Nederlands in het mbo
  • heeft affiniteit met de sector zorg & welzijn
  • is per februari beschikbaar voor ca. 12 uur per week

Is de vacature docent Nederlands niet helemaal passend bij jouw inzetbaarheid of ben je nog niet bevoegd? Neem contact op met één van onze recruiters om de mogelijkheden te bespreken.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op een prachtige moderne locatie met veel licht en prettige lokalen. Je komt te werken in een gedreven team dat volop in ontwikkeling is.

De doelgroep voor sociaal werk is de afgelopen jaren sterk veranderd. Waar ze in het verleden vooral meiden aantrokken die de cultureel maatschappelijke kant op wilden, trekken ze nu veel jongeren aan die ervaringsdeskundig zijn en de straatcultuur mee de school innemen.

Met focus op groepsdynamica en een enorme dosis enthousiasme en passie staat een betrokken team van docenten klaar om de jongeren voor te bereiden op een baan in de maatschappelijke zorg. Word jij onderdeel van dit mooie team?

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of een functie met uitzicht op een vaste aanstelling. Ben je docent Nederlands (in opleiding) en op zoek naar een nieuwe uitdaging of aanvullende opdracht? Neem eens een kijkje op onze pagina voor docenten en lees wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

Wij bieden:

  • een tijdelijke baan bij onze opdrachtgever in Leiden
  • een contract o.b.v. detachering of een overeenkomst van opdracht (zzp) voor ca. 12 uur per week
  • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4615,- bruto per maand bij fulltime of een marktconform uurtarief
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars
  • werken op een prachtige locatie op loopafstand van vele faciliteiten

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Nederlands? Neem contact op met Sandra Samlal. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.