Docent Nederlands regio Den Haag

Nieuw
Regio Den Haag
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als docent Nederlands met studenten die een opleiding volgen richting de pedagogische en sociale beroepen. Jij kan vanuit jouw ervaring in de sector de theorie goed laten aansluiten bij de praktijk. Op die manier haal jij het maximale uit jouw lessen waardoor studenten goed voorbereid worden voor hun toekomst binnen de welzijnssector.

Door jouw ervaring met doelgroep en de sector ben jij meer dan een docent Nederlands en weet jij wat een student echt nodig heeft om te slagen in zijn of haar toekomstige beroep. Het betreft een baan voor tot aan de zomervakantie met kans op verlenging. Ze zoeken een docent voor minimaal 3 dagen maar hebben een fulltime baan in de aanbieden. We kijken samen met jou wat het beste past.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je nog vragen, bel of mail met mij?

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt, check dan onze andere uitdagende banen voor het vak Nederlands of plan een persoonlijke afspraak in met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over ons?

DIT DOEN WIJ

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een bevoegdheid voor Nederlands of is studerend voor de lerarenopleiding Nederlands (een tweedegraads of PDG)
  • of beschikt over een Pabo diploma met er ervaring
  • heeft bij voorkeur recente onderwijservaring in het mbo
  • heeft meer dan affiniteit met beroepen in de sector welzijn
  • is beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week tot aan de zomervakantie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan naar onze andere vacatures voor docenten Nederlands!

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een zeer betrokken en sociale locatie. Je werkt binnen 3 opleidingsteam en hebt ruim 90 enthousiaste collega’s. Omdat er vanuit 1 locatie gewerkt wordt, kent iedereen elkaar. Dat zorgt voor gezelligheid en overzichtelijke werkruimtes en korte lijnen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Ontdekken wat jij graag wilt? Wil jij assistentie bij het vinden van jouw droombaan? We hel­pen je graag een (nieu­we) start maken in het on­der­wijs. Graag leren we jou ken­nen en hel­pen wij jou in het vinden van de leukste baan. Zet je op­lei­ding(en) en werk­er­va­ring op een rij­tje en neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die écht bij jou past.

Wij bieden:

  • een uitdagende baan tot aan de zomervakantie
  • een contract voor minimaal 0,6 FTE in de regio Den Haag
  • een functie inschaling conform cao-mbo LB met een maximum van €4.615,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal LC met een maximum van € 5.229,- behoort tot de mogelijkheden)
  • een reiskostenvergoeding conform cao-mbo van € 0,19 per kilometer
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature docent Nederlands?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Nederlands? Neem contact op met Sandra Samlal.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.