Docent Nederlands regio Arnhem

Regio Arnhem
VO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Wil jij een rol spelen in het onderwijsteam als Docent Nederlands voor het VMBO? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die leerlingen kan inspireren en begeleiden bij het begrijpen van de cruciale vaardigheden van de Nederlandse taal. Jij beseft als geen ander dat taal de sleutel is tot succes.

Jouw talent ligt in het praktisch maken van het vak Nederlands. Je brengt structuur en helderheid in je lessen, en legt daarmee een solide basis voor onze leerlingen ter voorbereiding op hun eindexamen. Heb je ervaring als mentor? Dan is er ook de mogelijkheid om mentor te worden voor een eerstejaars klas. Daarnaast biedt deze positie de mogelijkheid om mentor te worden voor een eerstejaars klas. Als mentor heb je een belangrijke rol in de persoonlijke en onderwijs ontwikkeling van de leerlingen.

Deze vacature voor de functie van Docent Nederlands loopt tot het einde van het schooljaar en omvat een werktijd van 0,3 - 0,4 FTE, met lesdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Heb jij de passie om de Nederlandse taal op een praktische en boeiende manier over te brengen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Als deze vacature niet helemaal aansluit bij jouw wensen, bekijk dan onze andere vacatures voor Docenten Nederlands.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een bevoegdheid voor Nederlands of is studerend voor de lerarenopleiding Nederlands (een tweedegraads )
  • heeft bij voorkeur recente onderwijservaring in het vmbo
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • is beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week tot aan de zomervakantie

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een veilige, groene en creatieve school, waar leerlingen zich snel thuis voelen. De leerlingen komen uit de gehele regio en er is vooral aandacht voor de leerling als individu. De school is goed te bereiken met ov en per auto, parkeren is gratis.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet (speciaal) onderwijs of het mbo. Wil je graag aan de slag als docent Zorg en Welzijn of Verpleegkunde, maar ben je niet op zoek naar een baan binnen het praktijkonderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je meer over wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan! Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • per direct een tijdelijke baan voor 0,3-0,4 FTE tot einde schooljaar
  • een functie inschaling conform cao-mbo LB, met een maximaal salaris van € 4.930,- op basis van een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33 % conform cao mbo
  • een reiskostenvergoeding conform cao-mbo, € 0,19 per kilometer met een max van 80 km

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Nederlands? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.