Docent Nederlands regio Arnhem

Nieuw
Regio Arnhem
VO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Voor de vacature docent Nederlands zijn wij op zoek naar een docent die Nederlands lessen wil verzorgen aan vmbo-leerlingen. Dat doe jij aan alle niveaus en leerjaren.

Wij zijn op zoek naar een docent die proactief is. Jij neemt initiatief en bent sterk in de communicatie. Net zoals jouw collega's geloof jij in het belang van goed samenwerken. Je komt je afspraken na en bent in staat duidelijke afspraken met jouw collega's te maken. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan goed onderwijs.

De vak inhoud weet jij aan te laten sluiten bij het niveau van leerlingen. Jij begrijpt het belang van taal en weet dat ook aan leerlingen over te brengen. Vakoverstijgend werken vind jij een leuke uitdaging. Door leerlingen individueel of gezamenlijk teksten te laten lezen doen ze kennis op meerdere gebieden op, bijvoorbeeld op het gebied van mens en samenleving. Lezen is echter niet de enige vaardigheid waar jij aan werkt. Spreken, luisteren en schrijven zijn ook vaardigheden die jij weet over te brengen. De lesmethode biedt houvast en structuur. Jij bent echter de specialist op het gebied van Nederlands en heb jij materiaal dat aansluit bij de stof dan wordt het aangemoedigd dat te gebruiken.

Naast dat jij vakinhoudelijk weet aan te sluiten op het niveau van de leerlingen ben jij ook in staat om vanuit de relatie te werken. Je zorgt voor een aangenaam leerklimaat en maakt in het proces van lesgeven de juiste pedagogische keuzes.

De lesdagen zijn, ma middag, dinsdag, wo middag en vrijdag (klassen 1 tm 4) basis kader en GL

Spreekt de vacature docent Nederlands jou aan? Neem dan contact met ons op. We helpen jou graag in jouw zoektocht naar een passende baan. Benieuwd naar onze werkwijze? Klik hier.

De docent die wij zoeken:

  • is beschikbaar voor 0,7 FTE tot december met mogelijkheid tot verlenging
  • heeft een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands of een pabo diploma
  • heeft affiniteit met vmbo leerlingen
  • beschikt over goede communicatievaardigheden

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een vmbo-groenschool. Buiten de reguliere vakken zoals Nederlands en Engels volgen de leerlingen ook het profielvak Groen, Natuur en Milieu.
Daar ligt de focus op hoe onze groene toekomst eruit gaat zien. Alles wat groeit en bloeit heeft de aandacht.

De school beschikt over eigen dierenverblijven, keukens, een kas vol planten, bloemen en een park.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie en deze is goed met OV te bereiken.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Wij bieden:

  • per direct een tijdelijke baan voor 0,7 FTE tot december 2023 met mogelijkheid tot verlenging
  • een functie inschaling conform cao-mbo LB, met een maximaal salaris van € 4.930,- op basis van een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33 % conform cao mbo
  • een reiskostenvergoeding conform cao-mbo, € 0,19 per kilometer met een max van 80 km

Vragen over deze vacature?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature docent Nederlands mail naar Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.