Docent Nederlands regio Amersfoort

Nieuw
Regio Amersfoort
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Heb je een passie voor de hippische sport én de Nederlandse taal? Kom dan werken als docent Nederlands bij deze mooie hippische opleiding in de regio Amersfoort! Dan zijn wij op zoek naar jou! Misschien is deze vacature docent Nederlands ook waar jij naar op zoek bent!

Als docent Nederlands ga je lessen verzorgen aan studenten van de opleidingen Hippische Opleiding niveau 3 en 4, Naast het verzorgen van lessen Nederlands draag je actief bij aan de ontwikkeling van het lesmateriaal, ben je verantwoordelijk voor het coachen van studenten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Je komt te werken in een unieke leer- en werkomgeving waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomen. Met een campus waar ruim 2000 dieren gehuisvest zijn, een hippisch centrum met 30 paarden, een pluimvee-innovatiestal en een techniekhal worden studenten optimaal opgeleid tot professionals in het groene domein.

Vanaf 4 september voor ongeveer 3 maanden kun je aan de slag voor 0,4 FTE in ieder geval op de vrijdagen en een andere dag. Wij horen graag wat jouw mogelijkheden zijn!

Past deze vacature docent Nederlands niet bij jou? Bekijk dan andere vacatures docent Nederlands.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven binnen het mbo
  • is in ieder geval beschikbaar op vrijdag en een andere dag
  • wil zich blijven ontwikkelen op pedagogisch, didactisch en persoonlijk gebied

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een unieke en prettige werkomgeving. Zodra je de campus betreedt proef je de sfeer van dieren om je heen. Het betrokken en enthousiaste team van docenten en instructeurs heeft oog voor de studenten en een hart voor de groene sector.

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op de campus wonen talrijke diersoorten en zijn er veel praktijkvoorzieningen. Sinds 2017 is de school zelfs publiek toegankelijk geworden door de dierentuinlicentie.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Nederlands in het midden van het land, maar spreekt de groene sector je niet aan? Wij zijn ook regelmatig op zoek naar docenten Nederlands voor de sectoren Techniek, Gezondheidszorg, Welzijn, Dienstverlening of Creatieve beroepen. Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een uitdagende en waardevolle baan bij een groene school voor mbo in de regio Amersfoort
  • een tijdelijke opdracht voor 0,4 FTE van 4 september voor ongeveer 3 maanden
  • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4930,- bruto per maand bij fulltime
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • een inspirerende werkomgeving waar innovatie en internationalisering belangrijke pijlers zijn

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Nederlands? Neem contact op met Nicolette Lindhout.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.