Docent Nederlands regio Amersfoort

Nieuw
Regio Amersfoort
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een tweedegraads bevoegd docent Nederlands. Naast dat Nederlands jouw vakgebied is heb je affiniteit met techniek en mbo studenten. Jij gaat namelijk lesgeven aan studenten van het Tech en Bouw College.

Je bent sterk in de relatie en kan aansluiten bij de doenersmentaliteit van de studenten. Je weet ze te motiveren en enthousiasmeren en draagt zo bij aan een fijn groepsproces.

Naast dat jij vanuit de relatie kan werken, weet jij duidelijkheid en structuur te scheppen. Jij zorgt voor overzicht door het het digibord op de juiste manier te gebruiken. Het leerproces maak jij inzichtelijk en jij biedt structuur. Hierdoor begrijpen de studenten het belang van het goed beheersen van de Nederlandse taal.
Het betreft hier studenten van niveau 2 en 3.

Woon jij in de omgeving van Amsersfoort en ben je voor minimaal 0,4 FTE beschikbaar ? Reageer dan op deze vacature docent Nederlands.

De vacature is uitgezet vanwege versterking van het team voor de duur tot einde schooljaar.

De lesdagen zijn flexibel in te delen!

Wil jij bijdragen aan kwalitatief onderwijs en heb je interesse in deze vacature docent Nederlands, reageer dan snel!

De docent Nederlands die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands
  • staat sterk in zijn of haar schoenen
  • heeft ervaring met lesgeven aan mbo studenten
  • is per direct beschikbaar voor 0,4 - 0,8 FTE tot einde schooljaar

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op een kleinschalige campus in Amersfoort waar studenten van verschillende opleidingen veel met elkaar samenwerken. De campus heeft goede samenwerkingen met lokale bedrijven. Deze bedrijven denken mee over het onderwijs, bieden stageplekken en openen hun deuren tijdens excursies.

De verschillende teams binnen het Tech College zijn betrokken, gedreven en volop gericht op ontwikkeling. Specialisten uit de praktijk zijn meer dan welkom om hun ervaringen en kennis te delen om het onderwijs nog beter te laten aansluiten bij de beroepspraktijk.

De campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan op het eigen terrein van de school en is gratis. Een treinstation is op loopafstand.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven, uitzenden en detacheren van geschikte kandidaten voor verschillende onderwijsposities.

Onze ervaren recruiters gaan graag met jou in gesprek en maken op basis daarvan de beste match met één van onze partner mbo-scholen. Wil je meer informatie lees dan meer over wat wij doen voor jou.

Wij bieden:

  • een overeenkomst voor 0,4 - 0,8 FTE tot einde schooljaar
  • inschaling volgens cao-mbo, maximaal LB12 met een bruto basissalaris van € 4615,-
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao mbo
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van 80 km per dag

Vragen over deze vacature docent Nederlands?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Nederlands? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.