Docent Nederlands regio Alkmaar

Nieuw
Regio Alkmaar
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Positieve energie! Daar zijn deze leerlingen gek op. Met bevlogenheid verover je hun hart, neem je ze mee en til je ze naar nieuwe hoogten. Niet alleen stralen de leerlingen, maar jij ook! Het geeft voldoening als 'jouw' leerlingen met plezier naar jouw les komen, zelfs als ze Nederlands aanvankelijk als een uitdaging zien. Ze ervaren een gevoel van veiligheid en erkenning. Elk kind is uniek, en jij waardeert dat ten zeerste.

Elke dag lesgeven aan leerlingen van de mavo, havo en vwo maakt jouw dagen aangenaam gevarieerd. Bij ons staat lesgeven niet alleen in het teken van het overdragen van informatie. Jij begeleidt de leerlingen op hun pad naar het behalen van hun leerdoelen. De ene leerling heeft wellicht wat meer begeleiding nodig dan de andere, en jij staat altijd paraat. Ze weten dat, en dat maakt jouw werk extra bijzonder.

Werken met een inspirerende lesmethode
We werken met o.a. met methode Blink/Pilot26. Deze methode helpt om leerlingen te enthousiasmeren voor jouw vak. Blink Nederlands gebruikt de kracht van verhalen. Verhalen die jouw leerlingen nieuwsgierig maken en aansluiten bij wat jouw leerlingen meemaken en waar zij mee bezig zijn.

Als bovenstaande vacature docent Nederlands je aanspreekt, solliciteer dan direct. Is dit niet helemaal wat je zoekt, bekijk dan onze andere vacatures.

De docent die wij zoeken:

  • Is bevoegd voor het vak Nederlands
  • Is pedagogisch en didactisch sterk
  • Heeft affiniteit en ervaring met de doelgroep
  • Is per direct tot einde schooljaar beschikbaar voor minimaal 0,6 - 1,0 fte FTE

Waar ga je werken?

Deze eigenzinnige, cultuurgerichte school vindt het belangrijk dat leerlingen samen leren werken en een onderzoekende houding aanmeten. Er wordt veel verantwoordelijkheid bij de leerlingen neergelegd waardoor er veel betrokkenheid is vanuit zowel de leerlingen als de docenten. Iedereen mag er zijn op zijn of haar eigen manier.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar jouw droombaan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs of volwassenenonderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijke baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een leuke en dynamische baan voor minimaal 0,6 fte met bevlogen en betrokken collega's
  • een tijdelijke overeenkomst per direct tot einde schooljaar
  • inschaling in de cao-vo LB of LC met een maximum salaris van € 5.012,- bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature docent Nederlands?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Nederlands? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op deze vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.