Docent Natuurkunde (0,8 FTE)

Spoed
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen als Docent Natuurkunde?

Ben jij een ervaren docent Natuurkunde en heb jij ervaring met havo en vwo klassen? Lees dan snel verder over de vacature docent Natuurkunde in regio Amsterdam!

Jij gaat lesgeven aan leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het gaat om havo 3 t/m 5 klassen. Jij helpt leerlingen natuurverschijnselen te begrijpen en doorgronden. Doormiddel van het gebruik van herkenbare en concrete praktijkvoorbeelden breng jij het vak natuurkunde tot leven. Jij kunt als geen ander fenomenen verklaren en neemt jouw leerlingen mee in de wereld van fysica en chemie.

"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough." - Einstein.

Mee eens?

Dan kan je net als Philipp Reis 1 ding doen! We hebben het makkelijker voor je gemaakt om te reageren. Je hoeft gelukkig niet meer via een elektriciteitsdraad geproduceerde signalen te versturen, een belletje is zo gedaan. Wie weet start jij binnenkort als docent Natuurkunde!

De startdatum is z.s.m. en je inzet loopt tot de zomervakantie. Bij goed functioneren biedt de school een mogelijkheid tot een verlenging.

Benieuwd naar hoe wij werken? Neem contact op met een van onze recruiters.

De docent Natuurkunde die we zoeken:

  • heeft bij voorkeur een eerstegraads lesbevoegdheid voor Natuurkunde of NASK
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen binnen het voortgezet onderwijs
  • woont in de regio Amsterdam
  • is per direct beschikbaar voor minimaal 0,8 FTE voor de rest van het schooljaar

Sluit deze vacature niet of onvoldoende aan bij jouw wensen of ervaring? Bekijk dan onze vacatures docent Natuurkunde

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een tussenvoorziening, hetgeen inhoudt dat deze school tussen het reguliere en het speciaal onderwijs in zit. Leerlingen hebben een LWOO-beschikking of aantoonbaar extra ondersteuning nodig om toegelaten te kunnen worden tot de school.
Aan deze leerlingen wordt veel persoonlijke begeleiding geboden. De vakken die de school aanbiedt zijn gelijk aan die van reguliere scholen en ook doen de leerlingen eindexamen in het vierde leerjaar vmbo-t of het vijfde leerjaar havo.

Door de kleinschaligheid van de school voelt iedereen zich gekend en gezien. Kleinschaligheid, maar ook veiligheid is voor onze school van groot belang.

Het schoolgebouw is in de jaren 80 gebouwd. De laatste jaren zijn er steeds delen van het gebouw gemoderniseerd en in 2020 zijn 4 extra lokalen aangebouwd. Om de school heen is een flink terrein met verschillende pleinen om te kunnen ontspannen. De school heeft een inpandige sportzaal met goede voorzieningen, zoals een klimwand en een fitnessruimte. De sportzaal is voorzien van douches.

De locatie is gelegen in een rustige buurt en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel via de tram als met de bus.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Onze ervaren recruiters gaan graag in gesprek met jou en maken op basis daarvan de beste match met één van de uitdagende functies bij onze partner mbo-scholen. Wil je meer informatie lees dan meer over wat wij doen voor jou?

Wij bieden:

  • een leuke en uitdagende baan bij een vooruitstrevende school in regio Amsterdam
  • een overeenkomst voor 0,8 FTE tot en met 31-07-2023 met uitzicht op een vaste aanstelling
  • inschaling in cao vo schaal LC (afhankelijk van graad en ervaring) met een maximum van € 5.087,- bruto per maand bij fulltime dienstverband
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • een reiskostenvergoeding conform cao vo van € 0,12 per kilometer

Vragen over deze Vacature Docent Natuurkunde?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature docent Natuurkunde mail Racha Saja . Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.