Docent Nask regio Amsterdam

Nieuw
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als docent NaSk ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en geven van je lessen. Daarnaast ga je regelmatig op pad met je leerlingen naar bijvoorbeeld een technisch bedrijf of een sciencelab van een universiteit. Je komt te werken in een middelbare school waar veel aandacht is voor de individuele ontwikkeling van de leerlingen.

Jij brengt jouw kennis en vaardigheden over op een manier die past bij de leerlingen van de onderbouw havo/vwo, waarvan 8,5 lesuren in scheikunde en 8 lesuren natuurkunde. Met bevlogenheid en enthousiasme zorg je voor een uitdagende leeromgeving. Je biedt een luisterend oor waar nodig en stimuleert gewenst gedrag.

Het gaat om een tijdelijke vacature per het nieuwe schooljaar 2023-2024 met uitzicht op een vast dienstverband.

Is deze vacature docent Nask niet helemaal wat je zoekt? Check dan onze andere vacatures!

De docent die wij zoeken:

  • is in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid natuurkunde en scheikunde of is studerend hiervoor
  • weet de leerlingen te kunnen inspireren tot het vak
  • is bekend met de stadse jongerencultuur

Waar ga je werken?

De school is een havo/vwo school in Amsterdam en is vooral gericht op technische (beta) vakken. De VO school is een kleinschalige school en maakt deel uit van een grotere onderwijsinstelling. Er worden vaak leuke uitstapjes en activiteiten georganiseerd, zoals een uitstapje naar de sciencelab. Je komt als docent terecht bij een grote werkgever met veel mogelijkheden en in een klein en hecht team, waar veel ruimte is voor je eigen inbreng.

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Of wil je gewoon meer uren maken? Metafoor Onderwijs is jouw sidekick in deze zoektocht naar jouw droombaan.

Onze HR-experts kennen het onderwijs door en door en zijn als een scherpe pijl op een doel gericht. Met hun superkrachten vinden ze snel een baan die bij jou past. Daarnaast houden ze van eerlijke en duidelijke communicatie. Bij ons geen wazige taal, maar straight to the point. En heb je vragen? Dan staat jouw eigen contactpersoon altijd voor je klaar. Want bij Metafoor Onderwijs ben jij de held van ons verhaal.

Wij hebben bovendien een mega groot netwerk in het onderwijsland. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature past bij jouw superkrachten. We laten jouw profiel actief in overleg met jou zien aan de juiste contactpersonen en vergroten zo jouw kansen op die droombaan. Waar anderen stoppen, gaan wij nog een extra stapje verder.

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

  • Een veelzijdige baan bij onze opdrachtgever in de regio Amsterdam
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een contract voor 0,6 - 0,7 fte o.b.v. detacheren
  • Een salaris conform de CAO-VO met een inschaling van LB, mogelijk LC
  • Reiskostenvergoeding van €0,12,- per km
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature Docent Nask?

Voor meer informatie over deze vacature docent Nask kun je een mail sturen naar Racha Saja. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.