Docent Nask regio Alkmaar

Nieuw
Regio Alkmaar
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als ervaren en enthousiaste docent NaSk heb je een passie voor het lesgeven aan leerlingen van het VMBO. Je komt te werken in een kleinschalige en persoonlijke omgeving waar de leerlingen centraal staan.

Als docent NaSk ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en geven van inspirerende lessen die leerlingen nieuwsgierig maken naar de wereld van de natuur en techniek. Jij brengt jouw kennis en vaardigheden over op een manier die past bij de leerlingen van het VMBO, en houdt daarbij rekening met verschillende leerstijlen en niveaus. Jij geeft de leerlingen het zelfvertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om hun grenzen te verleggen en hun talenten te ontdekken.

Bij de school staat de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en docenten centraal. Zij bieden een kleinschalige en warme omgeving waarin jij als docent de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Je krijgt de kans om te werken in een team van betrokken en deskundige docenten, waarbij er volop ruimte is voor onderlinge samenwerking en kennisdeling.

Is deze vacature docent Nask niet helemaal wat je zoekt? Check dan onze andere vacatures!

De docent die wij zoeken:

  • is in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid natuurkunde en/of scheikunde of studerend hiervoor
  • beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heeft affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen
  • is enthousiast, oplossingsgericht en kan goed samenwerken

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een plezierige en veilige vo-school in de regio Hoorn. Kernwaarden als betrokkenheid, hard werken en perfectionisme staan hoog in het vaandel. De leerlingen zijn gemotiveerd en kritisch.

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Of wil je gewoon meer uren maken? Metafoor Onderwijs is jouw sidekick in deze zoektocht naar jouw droombaan.

Onze HR-experts kennen het onderwijs door en door en zijn als een scherpe pijl op een doel gericht. Met hun superkrachten vinden ze snel een baan die bij jou past. Daarnaast houden ze van eerlijke en duidelijke communicatie. Bij ons geen wazige taal, maar straight to the point. En heb je vragen? Dan staat jouw eigen contactpersoon altijd voor je klaar. Want bij Metafoor Onderwijs ben jij de held van ons verhaal.

Wij hebben bovendien een mega groot netwerk in het onderwijsland. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature past bij jouw superkrachten. We laten jouw profiel actief in overleg met jou zien aan de juiste contactpersonen en vergroten zo jouw kansen op die droombaan. Waar anderen stoppen, gaan wij nog een extra stapje verder.

Dus waar wacht je nog op? Join our team en samen vinden wij jouw onderwijsavontuur!

Onze werkwijze

Wij bieden:

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een werkweek van 20-25 lesuren (0,8-1,0 fte).
  • Een salaris conform de CAO-VO, schaal LB op basis van relevante opleiding en/of bevoegdheid en ervaring.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een informele en collegiale werksfeer.

Vragen over deze vacature docent NaSk?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature docent Nask kun je een mail sturen naar Racha Saja
Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton en onze chatbot. Zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.