Docent Motorvoertuigentechniek regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Kun je ingewikkelde storingen en defecten aan personenauto's opsporen en verhelpen en wil je deze kennis graag overdragen? Lees dan meer over deze leuke vacature docent motorvoertuigentechniek!

Je verzorgt zowel theorie- als praktijklessen. Je creëert lessen die passen in de huidige technologische context, op een manier die de studenten aanspreekt. De directe samenwerking met bedrijven uit de regio zorgen ervoor dat de opleidingen goed aansluiten bij wat de markt vraagt. Als docent motorvoertuigentechniek ben je hierin een verbindende schakel. Daarnaast ben je proactief in de samenwerking met andere opleiders uit de regio.

Deze school biedt opleidingen aan op meerdere locaties, naast je eigen standplaats kan het voorkomen dat je in de avond lessen verzorgd op een andere locatie.

Zie jij jezelf al werken in deze uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is? Zo ja, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv!

De docent die wij zoeken:

 • heeft hbo werk en denkniveau en bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid
 • heeft ervaring in de autobranche of verbrandingsmotorentechniek
 • is ICT vaardig
 • is per half september 2023 beschikbaar voor minimaal 0,8 fte
 • heeft een innovatieve en coachende houding

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een mbo in de regio Rotterdam. Je komt terecht in een enthousiast team, waarbij door collega’s nauw wordt samengewerkt in de begeleiding van de studenten in de onderwijstrajecten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Of wil je gewoon meer uren maken? Metafoor Onderwijs is jouw sidekick in deze zoektocht naar jouw droombaan.

Onze HR-experts kennen het onderwijs door en door en zijn als een scherpe pijl op een doel gericht. Met hun superkrachten vinden ze snel een baan die bij jou past. Daarnaast houden ze van eerlijke en duidelijke communicatie. Bij ons geen wazige taal, maar straight to the point. En heb je vragen? Dan staat jouw eigen contactpersoon altijd voor je klaar. Want bij Metafoor Onderwijs ben jij de held van ons verhaal.

Wij hebben bovendien een mega groot netwerk in het onderwijsland. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature past bij jouw superkrachten. We laten jouw profiel actief in overleg met jou zien aan de juiste contactpersonen en vergroten zo jouw kansen op die droombaan. Waar anderen stoppen, gaan wij nog een extra stapje verder.

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

 • een uitdagende en afwisselende baan bij een mbo in de regio Rotterdam
 • een contract voor schooljaar 2023/2024
 • een inschaling conform de cao in LB (maximaal € 4.930,-), maar doorstroming naar LC (maximaal € 5.573,-) behoort tot de mogelijkheden
 • een gedegen inwerktraject
 • een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer (maximaal € 15,20)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature docent Motorvoertuigentechniek? Mail dan naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.