Docent Motorvoertuigentechniek regio Dordrecht

Nieuw
Regio Dordrecht
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als vakman met ruime ervaring in de motorvoertuigentechniek ga je aan de slag als docent motorvoertuigentechniek in de omgeving van Dordrecht.

De auto is de dagelijks meest gebruikte machine. We gaan ermee naar het werk, we brengen de kinderen ermee naar school en we gaan ermee op vakantie. De auto heeft onze gemiddelde reisafstanden een stuk doen vergroten. Maar wat drijft er achter de grotere motoren? Wat zorgt ervoor dat de auto doet wat hij doet? Weet jij het antwoord op deze vragen en ben je in staat om deze op een leuke wijze over te brengen naar de studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als autodokter ga je ter versterking van het team mobiliteit theorie en praktijklessen verzorgen voor de opleidingen autotechnicus, eerste autotechnicus en technisch specialist. Als docent zorg je voor een prettig leer- en werkklimaat. Doordat je het talent hebt om studenten het best mogelijk onderwijs te geven en ze maximaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt zie jij het als een leuke uitdaging om deze studenten te begeleiden.

De Mobiliteit Academie staat, alleen missen wij nog de motor van deze opleidingen. Ben jij eraan toe om een versnelling over te slaan en te schakelen naar 5 of zelfs 6. Reageer dan nu, want één keer een versnelling overslaan kan toch geen kwaad?

Past deze vacature docent Techniek niet bij jou, bekijk dan andere vacatures docent Techniek.

De docent Motorvoertuigentechniek die wij zoeken:

  • Is in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor motorvoertuigentechniek/elektrotechniek (of is studerend hiervoor)
  • Heeft ruime werkervaring in de automobiel branche
  • Beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Is op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de autotechniek
  • Is beschikbaar voor minimaal 0,8 tot 1,0 fte per week gedurende de rest van het schooljaar met uitzicht op vast

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Dit college biedt diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende branches en verzorgt bedrijfsopleidingen en trainingen voor volwassenen.

Je gaat werken bij de Mobiliteit Academie, onderdeel van de sector Techniek en Media. Op de locatie waar je gaat werken heeft dit college een volledig ingerichte werkplaats waar de studenten zich goed kunnen uitleven in de praktijk.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het beroepsonderwijs, maar is dit niet de vacature die je zoekt? Kijk dan of er een vacature is die beter aansluit bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen en onze recruiters helpen jou graag.

Wil jij meer weten over wat Metafoor Onderwijs voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan?

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

Deze kosteloze grote beurt bestaat uit:

  • Enerverend, uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een enthousiast en ervaren team van betrokken mensen, die permanent naar naar verbetering van het onderwijs streven
  • Een gedegen inwerktraject en de mogelijkheid om je onderwijsbevoegdheid te halen
  • Een vacature voor 0,8 - 1,0 fte
  • Mbo cao, salariëring in schaal LB (max € 4.615 bruto per maand bij een fulltime aanstelling, doorgroeimogelijkheid naar LC)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 %

Vragen over deze vacature docent Motorvoertuigentechniek?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Voor vragen over deze vacature docent Motorvoertuigentechniek kun je terecht bij Sandra Samlal. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.