Docent Mens en Natuur regio Amersfoort

Nieuw
Regio Amersfoort
VO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een bevlogen vmbo docent Mens en Natuur die graag lessen biologie, natuurkunde en scheikunde geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een groene vmbo school zoeken wij een docent die de basis lessen kan geven van biologie, natuurkunde en scheikunde.

Als docent begeleidt je jouw leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden, zowel in je vakgebied als op het gebied van persoonlijke groei. Je stimuleert hen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je bent pedagogisch sterk en hebt aandacht voor het groepsproces en voor de individuele leerling. Ook zorg je voor een uitdagende leeromgeving waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Naast het geven van onderwijs onderhoud je ook contact met collega's en ouders over de voortgang van studenten.

Heb jij hier ervaring mee en beschik je over een afgeronde Pabo opleiding of ben je 2e graad bevoegd voor bv biologie nodig ik je uit om te reageren op deze vacature.

Deze vacature docent Mens en Natuur is voor 0,4 FTE de inzet is per direct bij voorkeur op de maandag en dinsdag tot mrt 2024 met kans op verlening.

De docent die wij zoeken:

  • heeft een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Biologie/Natuur, Scheikunde of afgeronde PABO
  • is tot mrt 2024 beschikbaar voor 0,4 FTE met kans op verlening
  • is pedagogisch en didactisch sterk
  • heeft affiniteit met de doelgroep vmbo

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een sfeervolle, gezellige, en groene vmbo school waar de nadruk ligt op het ontdekken en ontplooien van ieders talenten. Deze als veilige bekend staande school stelt persoonlijke aandacht en begeleiding van leerlingen centraal. Daarnaast staat deze school gecertificeerd als Eco-school.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Meer weten over..?

onze werkwijze

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters of schrijf je in via een open sollicitatie.

Wij bieden:

  • een leuke opdracht voor 0,4 FTE tot maart 2024 met kans op verlening
  • een dynamische baan bij een groene kennisinstelling waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomen
  • inschaling conform cao mbo LB met een maximaal bruto basissalaris van € 4.930,- per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Voor meer informatie over deze vacature docent Mens en Natuur kun je een mail sturen naar Nicolette Lindhout. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.