Docent Maatschappelijke Zorg regio Amersfoort

Spoed
Regio Amersfoort
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat heb je al gedaan?

Ben je een ervaren docent Maatschappelijke Zorg, heb je ervaring met mbo4 BOL groepen, en heb je nog 0,2 FTE beschikbaar op woensdag voor de komende tijd? Neem dan nu contact met ons op!

Je gaat aan de slag op een kleine vestiging in de regio Amersfoort waar je onderdeel wordt van een team van docenten en instructeurs. Als docent Maatschappelijke zorg breng je studenten in het eerste leerjaar Maatschappelijke Zorg de actuele kennis uit de praktijk bij. Dat doe je tijdens de vaardigheidslessen en het Beroepsthema zorgtechnisch handelen. Er zijn veel mooie praktijklokalen waar studenten kunnen oefenen, om zo optimaal voorbereid te worden op een baan in de zorg. Je demonstreert en legt uit, je begeleidt studenten en zorgt ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen tot een professional.
Het betreft niveau 4 BOL studenten. De vacature is tijdelijk, liefst op de woensdagen, per 6 maart tot (in ieder geval) de meivakantie, een verlenging tot de zomervakantie van 2023 is bespreekbaar.

De vakken die gegeven worden zijn: vaardigheidslessen en Beroepsthema zorgtechnisch handelen aan BOL studenten niveau 4 uit het eerste leerjaar.

De school werkt samen met het nabijgelegen ziekenhuis. Zo worden onderwijs en beroepspraktijk zo goed mogelijk op elkaar aangesloten. De rol van docent is hierin erg waardevol, zeker wanneer je naast jouw baan in het onderwijs ook nog deels in de zorg blijft werken.

De opleidingen die worden verzorgd op de locatie zijn in de richtingen verpleegkunde, verzorging en maatschappelijke zorg. In een modern en goed bereikbaar gebouw met een prettige en informele sfeer.

De docent Maatschappelijke Zorg die wij zoeken:

  • heeft een afgeronde lesbevoegdheid
  • heeft ruime ervaring binnen de Maatschappelijke zorg
  • is zeer ervaren in het mbo en weet actuele kennis en vaardigheden uit de praktijk over te brengen
  • is beschikbaar op woensdagen per 6 maart 2023 tot de meivakantie van 2023, mogelijk langer

Is deze vacature docent Verpleegkunde niet wat jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Verpleegkunde.

Is deze vacature docent Zorg en Welzijn niet wat jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Zorg & Welzijn.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor het mbo college Gezondheidszorg in de regio Amersfoort. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er stopt een bus voor de deur die je met een aantal minuten naar het centraal station brengt. Parkeren kan in de parkeergarage van het ziekenhuis, waarbij docenten een parkeerkaart krijgen waarvan het grootste gedeelte van de onkosten wordt betaald door het ROC en een klein gedeelte door de medewerker.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Verpleegkunde maar sluit deze niet goed aan bij jouw wensen? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een tijdelijke baan op een mooie locatie in de regio Amersfoort
  • inschaling in de cao mbo LB met een maximum salaris van bruto € 4.615,- per maand bij fulltime
  • een overeenkomst vanaf 6 maart tot begin mei 2023, mogelijk een verlenging tot de zomervakantie van 2023
  • werken in een klein en betrokken team
  • gebruik van een laptop en een moderne digitale omgeving

Vragen over deze vacature docent Maatschappelijke Zorg?

Voor inhoudelijke vragen kun je een mail sturen naar Sandra Samlal.
Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton. Zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.