Docent Lichamelijke Opvoeding regio Amsterdam

Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Je geeft les aan de onder-en bovenbouw van het vmbo. Jij geeft geen saaie en standaard sportlessen, maar uitdagende en activerende activiteiten waarbij plezier en beweging centraal staan. Je zorgt ervoor dat elke student de kans krijgt om te ontdekken welke sport bij hem of haar past, zodat ze beweging een belangrijke rol laten spelen in hun dagelijks leven. Jouw passie voor sport en beweging deel je graag met de leerlingen.

Met jouw jarenlange werkervaring als bevoegd ALO docent weet jij met jouw enthousiasme zelfstandig een spetterend en sportief activiteitenaanbod neer te zetten. Je hecht waarde aan een goede groepsdynamiek en zorgt ervoor dat de sfeer in de groep tijdens je lessen altijd positief is. Naast het zelfstandig coördineren en initiëren van de sportlessen weet jij als krachtige kartrekker/sectievoorzitter je team gemotiveerd te houden. Als sectievoorzitter weet jij de professionele cultuur en het vakmanschap binnen de sectie te bevorderen.

Is deze vacature docent lichamelijke opvoeding jou op het lijf geschreven? Heb je een ALO-diploma op zak en ben je op zoek naar een leuke aanvulling? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! De school is momenteel op zoek naar een docent lichamelijke opvoeding voor minimaal 0,8 FTE.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan naar onze andere vacatures voor docenten Lichamelijke opvoeding!

De docent die wij zoeken:

  • Is in het bezit van een diploma docent lichamelijke opvoeding (ALO)
  • Heeft affiniteit met stadse vmbo-leerlingen
  • Is zelfstandig en staat stevig in zijn/haar schoenen
  • Is vanaf schooljaar 2023-2024 beschikbaar voor minimaal 0,8 FTE

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige, dynamische vmbo-school in de regio Amsterdam. Het is een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Zo worden er verschillende talentroutes aangeboden. Ook wordt er een vakmanschapsroute aangeboden voor de leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Zij gaan na 5 jaar van school met een mbo-niveau 2 diploma. De leerlingen van de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen kiezen voor de profielen ‘economie en ondernemen’, ‘zorg en welzijn’ en ‘dienstverlening en producten’. Tevens wordt de theoretische leerweg aangeboden.

De school maakt deel uit van een scholengroep met scholen in de regio Amsterdam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. De school is met het OV goed bereikbaar.

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent LO of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Nederlands? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor Onderwijs voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij bieden:

  • een uitdagende en afwisselende baan voor het schooljaar 2023 - 2024 voor minimaal 0,8 - 1,0 FTE met uitzicht op een vast dienstverband
  • werken in een enthousiast en betrokken team
  • inschaling conform cao vo LB of LC met een maximaal bruto basissalaris van € 5.329,- per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van 0,12 cent per kilometer
  • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacature docent lichamelijke opvoeding? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.