Docent ISK regio Amsterdam

Meerdere functies beschikbaar
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands ga je lesgeven aan onze ISK-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van Nederlands en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Spreekt bovenstaande vacature docent ISK jou aan, en heb jij nog wat uren over? Neem dan contact met ons op. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan naar onze andere uitdagende vacatures.

De docent die wij zoeken:

  • beschikbaar voor 0,6 fte tot 1,0 fte
  • minimaal een afgeronde tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor ISK
  • Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan anderstalige leerlingen
  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een diverse school en biedt ambitieuze onderwijsprogramma's aan met de nadruk op persoonsvorming en talentontwikkeling. Leerlingen kunnen hun talenten verkennen middels een specifiek ontwikkeld programma. Als docent maak je deel uit van een team dat regelmatig de voortgang van leerlingen bespreekt en onderwijsbehoeften afstemt binnen een Community of Practice, geleid door mentoren. Het principe dat elke docent ook mentor is, wordt gehanteerd.

Werken via Metafoor Onderwijs

Bij Metafoor Onderwijs zijn we er klaar voor om je te ondersteunen bij jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of als je gewoon meer uren wilt maken.

Onze HR-experts zijn doorgewinterde professionals in het onderwijs, die als een scherpzinnige pijl hun doel bereiken. We zijn getraind om snel de juiste baan voor jou te vinden, en we hechten veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Bij ons geen onduidelijke taal, maar direct to the point. Heb je vragen? Jouw eigen contactpersoon staat altijd voor je klaar.

Onze werkwijze

Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk in het onderwijsveld. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature aansluit bij jouw vaardigheden. We zorgen ervoor dat jouw profiel actief wordt gepresenteerd aan de juiste contactpersonen, waardoor je kansen op die droombaan aanzienlijk toenemen. Terwijl anderen stoppen, gaan wij nog een stapje verder. Bij Metafoor Onderwijs staan we altijd aan jouw zijde.

Wij bieden:

  • een aanstelling voor 0,6 tot 1,0 fte op basis van uitzenden of detachering
  • een functie inschaling conform cao-VO LB, met een maximaal salaris van € 4.366,- op basis van een fulltime aanstelling.
  • reiskostenvergoeding € 0,12 per km tot max 25 km
  • de kans je verder te ontwikkelen

Vragen over deze vacature Docent ISK?

Voor vragen over deze vacature docent ISK kun je terecht bij Nicolette Lindhout.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.