Docent ISK regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij klaar voor een betekenisvolle carrière waarin je niet alleen onderwijst, maar ook inspireert, begeleidt en het verschil maakt in het leven van jonge leerlingen? Bij ons, als docent NT2 (Nederlands als Tweede Taal) voor leerlingen van 12 tot 18 jaar, krijg je de kans om meer te zijn dan alleen een leraar. Je wordt een mentor, een gids in hun reis naar taalvaardigheid en persoonlijke groei.

Wat houdt deze rol in?

Als NT2-docent ben je niet alleen verantwoordelijk voor het overbrengen van de Nederlandse taalvaardigheid aan onze diverse groep leerlingen, maar je wordt ook hun mentor. Je begeleidt en coacht hen in hun leerproces en persoonlijke ontwikkeling. Je volgt hun groei nauwlettend, zodat je de lesstof op maat kunt aanpassen en elke leerling de beste kans geeft om te slagen.

Maar dat is niet alles. Je maakt deel uit van een dynamisch team en neemt deel aan besprekingen over de klas. Samen met je collega's werk je aan het verbeteren van de leerstof en het ontwikkelen van effectieve pedagogische en didactische benaderingen. Je onderhoudt nauw contact met ouders/verzorgers en werkt samen met interne en externe professionals en instanties om de juiste leeromgeving te creëren.

Je voert reflectiegesprekken met leerlingen en houdt voortgangsgesprekken met zowel ouders als leerlingen om hun succes te waarborgen. Bovendien neem je het voortouw als het gaat om je eigen klas en lever je een waardevolle bijdrage aan de vakgroep NT2 en het EOA/taalklassen-team.

Maar dat is nog niet alles! Je wordt actief betrokken bij schoolbrede activiteiten en draagt bij aan het positieve schoolklimaat.

De docent ISK/NT2 die wij zoeken:

  • heeft affiniteit met de doelgroep en kun je contact met hen maken (vluchtelingen en jongeren uit diverse culturen, die net in Nederland zijn)
  • is gestructureerd en kan planmatig werken
  • weet van een klas leerlingen een echte groep te maken
  • kan op maat lesgeven en gedifferentieerd werken
  • beschikt over een NT2 bevoegdheid

Waar ga je werken?

Deze school gelooft in grenzeloos leren. Op de school vind je veel jongeren met een internationale achtergrond en nieuwkomers uit verschillende landen over de hele wereld. De school telt maar liefst 58 nationaliteiten. Wat ons bindt? We willen allemaal op onze eigen manier een succes van het leven maken. Op deze school leren leerlingen niet alleen van de docent, maar ook van medeleerlingen, ouders, gastdocenten en mensen uit het bedrijfsleven. Hier leren ze aanleg en passie bij elkaar te brengen en bovenal zichzelf kennen.

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

  • een aanstelling van minimaal 0,6 - 1,0 fte voor schooljaar 2023/2024 op basis van uitzenden of detachering ng
  • inschaling conform cao vo in schaal LB met een maximum salaris van € 4.366,- bruto per maand bij fulltime
  • een reiskostenvergoeding conform cao vo
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao vo

Vragen over deze vacature?

Bel of mail voor meer informatie over deze vacature docent ISK met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.