Docent Installatietechniek regio Utrecht

Nieuw
Regio Utrecht
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar enthousiaste installatietechnici die graag met studenten willen werken. Als docent Installatietechniek-Smart Building verzorg je inspirende en uitdagende lessen aan de studenten. Lees dan snel verder over deze leuke vacature docent Installatietechniek.

Als docent Installatietechniek is het voor jou een uitdaging om studenten de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied bij te brengen, om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een echte vakkracht. Je zorgt voor een veilige omgeving waarin je op creatieve wijze het onderwijs op verschillende manieren aanbiedt aan studenten, zodat je hen uitdaagt zich persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard ben je niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van studenten, dit doe je in een team. Daarom werk je graag samen en ben je bereid om in een collegiale sfeer het onderwijs iedere dag een stukje beter te maken.

Spreekt de bovenstaande onderwijsvacature jou aan? Solliciteer dan direct!

De docent die wij zoeken:

 • beschikt bij voorkeur over een tweedegraads lesbevoegdheid of PDG, maar heeft ten minste een hbo-diploma voor Techniek of aanverwant vakgebied
 • heeft veel kennis van en een netwerk in de technieksector. Een netwerk dat je kunt inzetten voor onder andere gastcolleges, masterclasses en excursies
 • is een aanpakker, enthousiast, ondernemend en werkt graag samen
 • heeft affiniteit met studenten in de leeftijdscategorie van 16 tot 25 jaar
 • is een voorstander van persoonlijk leren en heeft de drive om hier samen met collega's succesvol in te zijn

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de Tech Campus, de ideale leeromgeving voor studenten. Studenten werken en leren op de Tech Campus samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo wordt de praktijk binnen gehaald, worden ideeën uitgewisseld en doet men inspiratie op. Door snelle technologische ontwikkelingen vragen bedrijven om medewerkers met kennis van verschillende disciplines. Dankzij aandacht voor vakmanschap en werknemersvaardigheden leiden ze bij de Tech Campus studenten op tot professionals van de toekomst.

Als docent bouwkunde maak je deel uit van een team van 10 enthousiaste, betrokken en behulpzame collega's met veel expertise. De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als ov. De trein en bus stoppen om de hoek en jouw auto parkeer je gratis op het eigen terrein of in de directe omgeving van de school.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je dé baan in het techniekonderwijs. Wil je aan de slag als docent bouwkunde, maar woon je niet in de regio Utrecht? Metafoor is actief in verschillende provincies en heeft een netwerk in onder andere de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Dordrecht. Van tijdelijke vervangingsbanen, uitdagende projecten of juist banen met uitzicht op vast, via Metafoor vind je de baan die bij je past.

Werken in het beroepsonderwijs? Schrijf je in en maak kennis met ons netwerk!

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

 • een veelzijdige baan bij onze opdrachtgever in de regio Utrecht
 • een contract voor 0,6 tot 1,0 FTE o.b.v. detachering of direct in dienst bij de school
 • de mogelijkheid om na het eerste jaar in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd
 • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4.615,- bruto per maand bij fulltime
 • de mogelijkheid voor een inschaling in LC mits je bevoegd bent en meerdere jaren ervaring hebt voor de klas
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving met voldoende aanbod om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van trainingen en opleidingen

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature docentinstallatietechnie, de Tech Campus of de locatie? Stuur dan een mail, bij voorkeur voorzien van jouw cv, naar Racha Saja.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.