Docent Installatietechniek regio Utrecht

Doorlopende werving
Regio Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Installatietechniek?

We zijn op zoek naar enthousiaste installatietechnici die graag met studenten willen werken. Ben je (nog) niet bevoegd, geen probleem! We helpen je graag met het behalen van de bevoegdheid. Als docent Installatietechniek ga je aan de slag op een mbo en geef je les aan BOL en BBL studenten van niveau 2,3 en 4. Interesse? Lees dan snel verder over deze leuke vacature docent Installatietechniek.

Als docent Installatietechniek is het voor jou een uitdaging om studenten de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied bij te brengen, om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een echte vakkracht. Je zorgt voor een veilige omgeving waarin je op creatieve wijze het onderwijs op verschillende manieren aanbiedt aan studenten, zodat je hen uitdaagt zich persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard ben je niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van studenten, dit doe je in een team. Daarom werk je graag samen en ben je bereid om in een collegiale sfeer het onderwijs iedere dag een stukje beter te maken.

Spreekt de bovenstaande onderwijsvacature jou aan? Solliciteer dan direct!

De Docent Installatietechniek die wij zoeken:

  • heeft een tweedegraads bevoegdheid in de gevraagde vakrichting of meerdere jaren werkervaring in het bedrijfsleven als werkvoorbereider, technisch projectleider of (electrical) engineer en bent bereid om je bevoegdheid te halen
  • is in staat de theorie te koppelen aan praktijkervaringen van de student en past hier werkvormen aan toe
  • heeft passie voor het vak installatietechniek

Waar ga je werken?

Je gaat werken op één van de beroepsgerichte scholen die ondernemend, verbindend en kundig zijn. De school werkt nauw samen met het bedrijfsleven en zorgt er zo voor dat studenten veel praktijkervaring op kunnen doen. De werksfeer is informeel en de betrokkenheid bij studenten is groot.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs of het mbo. Wil je graag aan de slag als docent Installatietechniek, maar is dit niet de vacature die je zoekt? Kijk dan op onze vacaturepagina en vind via Metafoor Onderwijs jouw droombaan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van kansen die wij graag delen met jou.

Kansen pakken

Wij bieden:

  • een uitdagende baan als docent Installatietechniek bij een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht
  • werken in een professioneel en gedreven team van docenten
  • een dynamische en prettige werkomgeving binnen een op ontwikkeling gerichte organisatie
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
  • een omgeving waar het nemen van initiatief wordt gestimuleerd
  • inschaling conform cao-mbo, met een maximum salaris van € 4615,- euro per maand op fulltime basis bruto per maand bij een volledige betrekking
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over onze organisatie en onze werkwijze? Of wil je graag een afspraak inplannen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Racha Saja. Solliciteer via de sollicitatiebutton!

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.