Docent Installatietechniek regio Gouda

Nieuw
Regio Gouda
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Jij bent een Docent Installatietechniek woonachtig in de omgeving van Gouda en beschikbaar voor 0,8 tot 1,0 FTE.

Je verzorgt op inspirerende wijze lessen aan BBL studenten niveau 2 en 3 op het gebied van installatietechniek. Je leidt studenten op voor de praktijk en weet theorie en praktijk naadloos met elkaar te verbinden.

Je kiest bewust voor het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs aan studenten in de leeftijdscategorie van 16 - 25 jaar. Jij haalt er voldoening uit om studenten tot vakkracht op te leiden. Maar onderwijs gaat voor jou verder en je wilt dat studenten zich ook persoonlijk ontwikkelen.

Verder ben je een echte teamspeler. Je kunt improviseren en staat klaar voor je collega’s als dat nodig is. Flexibel, dat is wat je bent, en jij voelt je op je gemak in een veranderende en dynamische organisatie.

De werkdagen vallen in ieder geval op de maandag, dinsdag(avond) en donderdag.

Spreekt de bovenstaande tekst jou aan? Reageer dan via de button!

De docent die wij zoeken:

  • Is in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of (als je nog geen bevoegdheid hebt) heeft de bereidheid om een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) te halen
  • heeft kennis van de Ardiuno en analoge en digitale technieken
  • is in staat om studenten te coachen in hun leerproces en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en als studieloopbaanbegeleider
  • is digitaal vaardig en denkt mee over vernieuwingen in het onderwijs op het gebied van Installatietechniek

Waar ga je werken?

De school waar jij komt te werken ademt vernieuwing en bouwen en programmeren staan er centraal. Binnen de Techniek afdeling hangt er een warme sfeer (‘ons kent ons’). De afdeling is kleinschalig, persoonlijk en gezellig.

De locatie is goed bereikbaar met het OV

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een baan in een enthousiast team van docenten
  • inschaling conform cao mbo LB met een maximaal bruto basissalaris van € 4.615,- per maand bij een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van 80 km per dag

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over deze vacature docent Installatietechniek? Neem contact op met Sandra Samlal. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.