Docent Installatietechniek regio Den Haag

Doorlopende werving
Regio Den Haag
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Wil jij als Docent Installatietechniek bijdragen aan de toekomst van de metaal -, elektro - en installatie branche? Ben jij voor 0,8 tot 1,0 FTE beschikbaar en woonachtig in Den Haag ? Dan is dit de vacature voor jou.

We zien graag dat jij studenten uitdaagt bijvoorbeeld door een activiteit in het werkveld te organiseren. Zo bereid je onze studenten optimaal voor op de toekomst en het vervolgonderwijs.

Je motiveert en stimuleert studenten en bent actief bezig met het ontwikkelen van onderwijs samen met de teams. Op termijn coach en begeleidt je startende docenten, instructeurs en assistenten. Inspirerende lessen geven is jou niet vreemd en je vindt het leuk om projecten te doen in combinatie met het bedrijfsleven.

Omdat je studenten voorbereid op de praktijk is het belangrijk dat theorie aansluit op de praktijk. Op die manier kunnen onze studenten het maximale uit jouw lessen halen.

De docent die wij zoeken:

  • is in het bezit van een tweedegraadslesbevoegdheid of heeft de bereidheid deze te halen
  • is bereid om een opleiding tot pedagogisch getuigschrift (2-jarig opleidingstraject) te volgen en heeft ongeveer 3 jaar werkervaring
  • heeft recente onderwijservaring of relevante praktijkervaring
  • heeft ervaring met BIM of de bereidheid zich hierin te bekwamen
  • heeft affiniteit met het mbo

Waar ga je werken?

Je komt te werken voor de grootste opleider voor het middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden. Studenten worden er opgeleid tot vakmensen. Je komt te werken bij een stabiele en betrokken werkgever. Mensen binnen de organisatie nemen hun eigen achtergrond en talenten mee en er wordt constructief samengewerkt binnen de organisatie.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent in een andere regio? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een fulltime baan bij onze opdrachtgever in regio Den Haag
  • werken in een modern gebouw met veel faciliteiten voor student én docent
  • inschaling in cao mbo met een maximum salaris van € 4.615,- bruto per maand (LB inschaling) op basis van fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • een reiskosten vergoeding van € 0,19,- per kilometer met een maximum reisafstand van 80 km.

Vragen over deze vacature docent Installatietechniek?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.