Docent Infratechniek regio Utrecht

Nieuw
Regio Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij technisch onderlegd en sta je daarnaast graag voor de klas? Voor een school in de regio Utrecht zijn wij voor schooljaar 2022 - 2023 op zoek naar een docent Infratechniek voor 1 dag in de week.

Samen met een bedrijfsschool wordt in september 2022 gestart met de tweejarige BBL-opleiding Eerste Monteur Laagspanning Distributie. De bedrijfsschool verzorgt de vakleer en vaktheorie van deze opleiding en het ROC het AVO-deel (NED, REK en LBS). Je gaat lesgeven aan niveau 3 BBL klassen. Je verzorgt vakspecifieke lessen. De doelgroep bestaat uit BBL opleidingen (werken en leren). Hierbij gebruik jij jouw ervaringen uit de praktijk om de studenten te motiveren.

Als docent praat en ontwikkel je daarnaast actief mee bij de ontwikkeling van leerlijnen, leermiddelen en examinering/toetsing.

Heb jij geen ervaring met lesgeven maar heb je affiniteit met werken met jongeren? Ook jou nodigen we uit om te solliciteren!

De docent die wij zoeken:

  • heeft kennis van de infratechniek, en met name van elektrotechniek
  • beschikt over een afgeronde hbo opleiding in een technische richting
  • is idealiter bevoegd, maar ook zonder bevoegdheid kan je reageren
  • is pedagogisch en didactisch sterk

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een modern ROC in de regio Utrecht. In de moderne techlabs en praktijklokalen kun je opleidingen volgen in de volgende richtingen: Technicus Engineering, Mechatronica & Robotica, Installatietechniek, Elektrotechniek en Procestechniek. Studenten werken en leren op de Tech Campus samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo worden praktijk en theorie samengebracht. Daarnaast is het voor studenten een uitgelezen kans om te netwerken.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Infratechniek in een andere regio? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een leuke en uitdagende baan voor 0,2 FTE
  • werken in een gedreven en innovatief team
  • een jaarcontract met uitzicht op verlenging, salariëring volgens de cao mbo in schaal LB (max. € 4.429,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • het hierboven genoemde salaris wordt nog verhoogd met 4,2% conform de nieuw afgesloten cao mbo
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag (€ 15,20 per dag)
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Vragen over deze vacature docent Infratechniek?

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar Racha Saja. Solliciteeren via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.